Inglismaa dubstepi staarid laupäeval ööklubis Bravo!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa dubstepi staarid laupäeval ööklubis Bravo!
Inglismaa dubstepi staarid laupäeval ööklubis Bravo! Foto: Bravo Club

Suurbritanniast pärit elektroonilise roki ja dubstepi grupp Modestep astub sel laupäeval, 3. märtsil dj-setiga üles ööklubis Bravo.

Modestep on 2010. aastal Londonis asutatud nelja liikmeline live-band, mille eestvedajateks on enam kui 10 aastat DJde ja produtsentidena tegutsenud vennad Josh ja Tony Friend. Modestepi kuulub ka trummar Matthew Curtis, kellega koos otsustati luua antud band. Bandi kõige värskemaks liikmeks on kitarrist Nick Tsang.

Modestepi nime all alustati muusika produtseerimist 2010. aastal, kuid aiemale üldsusele jäid nad silma 2011. aasta jaanuaris, kui üllitati oma debüütsingel «Feel Good».Singlit saatis menu ning see pääses BBC RADIO1 A-listi. Veebruaris jõuti briti singlitabelis antud looga 38. kohale.
 
Nende muusikavideo «Sunlight» avaldati Youtube's 3. juulil ja see suutis nelja päevaga koguda üle miljoni vaatamise. See singel jõudis samuti BBC RADIO1 A-kategooria playlisti ja debüteeris 16. kohal UK singlite müügiedetabelis. Eelmise aasta novembris anti välja kolmas singel «To the Stars».

Hetkel töötab Modestep debüütalbumi «Evolution Theory» kallal, millega loodetakse välja tulla sellel aastal. Tänaseks päevaks on nad jõudnud üles astuda lisaks paljudele Euroopa riikidele ka Austraalias ja USA's.
 
Eestit esindavad üritusel DJ Mark Slavin, Cosesson ning DEF.

Uksed avatakse kell 23:00.
Facebooki attendiga on kuni 23:30 sissepääs 4€, südaööni 6,5€, hiljem 8€
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles