Uue singli välja andnud Grete Kuld: mul polnud mingit plaani lauljana avalikkuse ette naasta (1)

Elu24
Copy

Fännidel on põhjust rõõmustada, sest pärast kaheksa-aastast pausi on Grete Kuld välja tulnud uue muusikapalaga.

«See oli ootamatu ja isegi veidi šokeeriv üllatus, kui sain sünnipäevakingiks laulu, mis oli spetsiaalselt mulle kirjutatud,» räägib Grete Kuld, kes andis välja singli «Tähetolm».

«Mul polnud ka mingit plaani lauljana avalikkuse ette naasta,» tunnistab aastaid muusikast eemal olnud lauljatar.

Siiski tõdeb ta, et tegu on tema salasoovi täitumisega. «Olen aastaid olnud suur kantrimuusika fänn, seega oli see minu jaoks nagu salajase unistuse täitumine.» 

Kuna lugu hakkas lauljatarile meeldima, lõi ta käed. «Mul tekkis ühel hetkel tunne, et äkki võiks see ka laiemale publikule rõõmu pakkuda.»

Laulu idee ning video autor on Grete abikaasa Ergo Kuld. «Lugu räägib armsamast eemaloleku magusast valust, sellest ilusast tundest, mis teeb meid hapraks ja haavatavaks, aga teisalt loob nähtamatu sideme kahe maailma vahel, mida ei väära ükski loodusjõud ega vahemaa. Pole tähtsust ajal või meie ümber ruumis toimuvatel protsessidel, loeb vaid see mõte, mis hinged seob ja meeled kirgastab. Vahel, kui on raske ja kohustused tahavad enda alla matta, kui argimüra tuimestab ja üks mure järgneb teisele, tuleb hoida seda suurt tunnet sisimas hõõgumas,» räägib ta singli mõttest.

Kuula singlit!

Viisi ja sõnade autoriks on Tarvo Valm ning sõnu on ritta seadnud ka Saaremaa poetess Silja Vipre

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles