VIDEO ⟩ Tartu jalgratturi sõidu peatas liinibussi plekist kere (4)

Elu24
Copy
Rattur bussile ette sõitmas
Rattur bussile ette sõitmas Foto: Kuvatõmmis videost

Mõni aeg tagasi juhtus Tartus avarii, kus rattur kihutas liinibussi ette, pääsedes ise ühegi vigastuseta. Seejuures tuli haiglasse viia aga mõned inimesed, kes liinibussis kukkudes tõsiselt viga said.

Lõuna prefektuur kirjutab Facebookis, et Tartus leidis mõni aeg tagasi avarii, kus jalgrattur kihutas vöötrajale, kus tema ulja sõidu peatas liinibussi plekist kere. Äkkpidurduse teinud bussis lendasid mõned inimesed mitme meetri jagu ning said nii tõsiselt viga, et viidi suisa haiglasse.

Seejuures pääses imekombel rattur ühegi vigastuseta. Videot, kus rattur bussile ette sõidab ning inimesed liinibussis pikali kukuvad, on aga suisa valus vaadata.

«Seda valusat vaatepilti liinibussist seest võiks saata reisijate karjed ja oiged, kuid selle asemel kostugu iga ratturi peas hoopis katkise grammofonina: «Mina, jalgrattur, luban pühalikult, et ületan vöötraja rattasõidul mitte kiiremini kui jalakäija kiirusel. Või mis veelgi parem, tulen sadulast maha ning ületan sõidutee jalgratas käe kõrval. Nii jään ise ja jätan teisedki terveks,»» kirjutab Lõuna politseiprefektuur postituses õpetlikud sõnad.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles