Kõmuline poliitik Žirinovski nimetas lauljanna Pugatšovat prostituudiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Žirinovski
Vladimir Žirinovski Foto: SCANPIX

Venemaa kõmuline ja üsna karmi suuvärgi poolest tuntud poliitik Vladimir Žirinovski võis teha oma elu vea, kui ta riigitelevisioonis esinedes Vene primadonnat Alla Pugatšovat prostituudiks sõimas.

Pugatšova oli telekanali Rossia 1 telestuudios koos teiste presidendiks pürgiva Mihhail Prohhorovi toetajatega kahe mehe debatti kuulamas-vaatamas, kirjutab iltasanomat.fi.

Lõpuks ei väidelnud Žirinovski mitte Prohhorovi, vaid Pugatšovaga.

Lauljanna esitas Žirinovskile küsimuse, kas ta jätkab samasugust mitteintelligentset joont ka siis, kui temast saab Kremlis valitseja.

Žirinovskit vihastas see küsimus ja ta hakkas Pugatšovat sõimama. Lõpuks soovitas poliitik lauljannal suu kinni panna.

Pugatšova  nimetas Žirinovskit klouniks  ja arvas, et mehel võivad olla vaimse tervise häired.

Kuna kahe isiku vaheline sõnasõda ei tahtnud lõppeda, teatas saatejuht Vladimir Solovjov lõpuks Pugatšovale, et nüüd on debati reeglite kohaselt aeg Žirinovskil rääkida.

«See naine ei saa reeglitest aru. Tema järgib vaid ühte reeglit – vahetada meest iga viie minuti tagant,» sõnas Žirinovski Pugatšovale.

«Te lauljad olete nagu kõige madalamad prostituudid, raha eest olete valmis ükskõik millise juhi ees lömitama. Olite seda Brežnevi, Gorbatšovi, Jeltsini ajal, olete Putini ajal. Kui mina saan Kremlisse, siis minuga te nii ei tee, ma pühin teie peal oma jalgu. Olgu teil häbi!» karjus Žirinovski Pugatšovale.

Nüüd sekkus saatejuht ja teatas, et sellise suhtumisega kaevab Žirinovski endale poliitilist hauda.

Alla Pugatšova oli ja on Venemaal jumalanna seisuses. Selle tõttu on lauljanna avalik solvamine tegu, mida suur osa venelasi andeks ei anna.

Siis ütles sõna sekka ka miljardär Prohhorov, kes sõnelust oli vaikides jälginud.

«See ei ole sobiv käitumine ei mehele ega presidendikandidaadile. Vladimir Volfovitš, mul on teie pärast häbi,» lausus Prohhorov.

See teledebatt tekitas Vene sotsiaalmeedias laia vastukaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles