Režissöör Apatow missioon - näidata igas filmis peenist

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judd Apatow
Judd Apatow Foto: AP / Scanpix
Filmi «Superbad» («Superbad - ülikõva!») režissöör Judd Apatow on võtnud eesmärgiks näidata igas oma filmis peenist, soovides sellega teha lõppu Ameerika hirmule meeste suhtes.

Lavastaja pani peenise näiteks filmi «Walk Hard: The Dewey Cox Story» orgistseenis näitleja John C. Reilly pea taha ning vaatas seejärel, kuidas inimesed proovilinastusel jälestusega saalist välja tormasid, vahendab Wenn.

«Originaalis oli see kaader tunduvalt pikem, kus peenist oli näidatud lähedalt ning kui me seda ühel õhtul proovi mõttes näitasime, lahkus saalist 22 inimest. Ma kahtlustan, et me läksime liiga pika näitamisega liiale,» seletas Apatow.

«Me proovisime mitme nurga alt, et kaadrisse liiga palju munandeid ei jääks. Ameerika kardab peenist ja see on üks asi, millest ma neil üle aitan saada.»

«Nüüdsest peale kavatsen ma igas oma filmis seda näidata. See on mu unistus, kui see kirjanike streik lõppeb. Mind ajab naerma, kui psühhootiline meie maailm praegu on. Igaüks on šokeeritud inimkeha nägemisest – see lõbustab mind,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles