Räiged väljaütlemised, millega Venemaa poliitikud on silma paistnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin osales 23. juunil 2022 video teel Moskva oblasti residentsist BRICSi ärifoorumi avamisel Hiinas Pekingis. BRICS on Brasiilia, Venemaa, India, Hiina ja Lõuna-Aafrika ühendus. Nimi põhineb nende riikide ingliskeelsete nimede esitähtedel
Venemaa president Vladimir Putin osales 23. juunil 2022 video teel Moskva oblasti residentsist BRICSi ärifoorumi avamisel Hiinas Pekingis. BRICS on Brasiilia, Venemaa, India, Hiina ja Lõuna-Aafrika ühendus. Nimi põhineb nende riikide ingliskeelsete nimede esitähtedel Foto: Mikhail Metzel/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Scanpix

Vene poliitikud, kaasa arvatud president Vladimir Putin, on paistnud avalikkuses silma räigete väljaütlemistega, mis kriitikat ei kannata. Venemaa algatatud sõda Ukrainas on pannud sealseid poliitikuid lääneriikide kohta aina ropemaid sõnu kasutama, kuna lääs on mõistnud sõja hukka ning kehtestanud Venemaale ja selle ärimeestele sanktsioone.

Lisaks tavapärastele agressiivsetele sõnavõttudele on Venemaa poliitikud ähvardanud kolmanda maailmasõjaga, teatab mtvuutiset.fi.

Venemaa endine president Dmitri Medvedev sõnas hiljuti: «NATO liikmesriikide ähvardused Venemaa suunas võivad vallandada kolmanda maailmasõja, mis oleks totaalne katastroof.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles