USA telenäitleja leiti New Yorgi jõest surnuna

Elu24
Copy
USA telenäitleja Mary Mara koos näitleja Robin Thomasiga 2008. aastal.
USA telenäitleja Mary Mara koos näitleja Robin Thomasiga 2008. aastal. Foto: Shutterstock

USA telenäitleja Mary Mara, kes mängis aastakümneid kestnud karjääri jooksul sellistes sarjades nagu «Kiirabihaigla», «Seaduse nimel», «Nip/Tuck» ja «Ray Donovan», leiti pühapäeval New Yorgi jõest surnuna. Ta oli 61-aastane.

New Yorgist pärit telenäitleja Mary Mara suri tema mänedžeri kinnitusel pühapäeval, 26. juunil. Mara oli parasjagu külas oma õel, kelle suvekodu asub New Yorgis St. Lawrence'i jõe lähedal.

Näitlejanna oli pühapäeva varahommikul läinud ujuma. Politsei sai teate võimalikust uppumisest veidi pärast kaheksat hommikul. Sündmuskohale jõudnud politsei leidis jõest Mara surnukeha.

Kuigi Mara esindaja sõnas, et näitlejanna uppus, selgub lõplik surmapõhjus alles pärast lahkamist. Ametivõimude sõnul kuriteo märke ei leitud.

«Mary oli üks parimaid näitlejaid, keda olen elus kohanud. Mäletan siiani, kui nägin teda 1992. aastal teatrilaval. Ta oli täis elektrit, ta oli naljakas ja tõeline individuaal. Kõik armastasid teda. Teda jäädakse igatsema,» sõnas Mara mänedžer. 

Mara karjäär sai alguse 80ndate lõpus. Ta mängis mitmes telesarjas väiksemaid rolle, näiteks seriaalides «Kiirabihaigla», «Seaduse nimel», «Kurjuse kannul», «Shameless», «Kadunud», «Dexter» jpt. Lisaks sellele tegi ta kaasa 20 filmis.

Teda jäävad igatsema eksabikaasa ja kasutütar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles