NÄDALAPROGNOOS ⟩ Vaikus enne tormi viib plahvatusteni: ees on konflikte

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 27. juuni - 3. juuli 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädala esimesed paar päeva on energiatase väga madal, kuna viibime kuutsükli viimastes päevades. Ent kolmapäeval toimub kuu loomine Vähi sodiaagimärgis, mis annab uue energia kõige selle loomiseks, mis toidab, pakub turvatunnet kehale ja hingele ning täidab meie emotsionaalsed vajadused. 

Paraku on näha, et nädala teises pooles tuleb elada üle rahutud seisud, mis võivad kiskuda üles konflikte.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval on Marss sekstiilis Saturniga ja Chiron sekstiilis Merkuuriga - need harmoonilised seisud lisavad tegevusse stabiilset energiat ja jaksu ning toetavad mõistvat suhtlemist. Hea on rääkida selgeks asju, mis varem rääkimata jäänud ning suhtlemise kaudu olukordadele veidi tervendust leida. Arusaamatused nii kergesti ei teki.

Teisipäeval-kolmapäeval on Päike kvadraadis Jupiteriga ja Veenus sekstiilis Jupiteriga, mis näitab, et on tugev soov võtta olukordadest maksimumi, elu nautida. Eneseusk on sel ajal tavalisest tugevam, samuti usaldus elu vastu. Ent see tähendab, et mõned jäävad kergemini õnne peale lootma. Õnn on tegelikult neil päevil inimesele tõesti lähemal, kuid nagu alati, tuleks vältida äärmusesse kaldumist. Liigne enesekindlus võib viia olukorra lõhkemiseni. Samuti tuleks vältida magusate ja rammusate toitude ning jookide ületarbimist. 

Kolmapäeval toimub kuu loomine Vähis - see on hea aeg, mil mõelda oma sügavaimate vajaduste peale ning mida selles osas oma ellu luua soovite. Mida on ellu juurde vaja, et tunda end rohkem «nagu kodus»? Mõne jaoks on see seotud otseselt füüsilise koduga, teiste jaoks emotsionaalsete sidemete või hingetoiduga. 

Kolmapäeval-neljapäeval on Päike ühenduses Must Kuu Lilithiga, mis näitab, et nüüd võivad anda teravalt endast märku sisemise lapse haavad ja sellega seotud puudujäägid. Täitmata jäänud vajadused, mis on surunud meid nurka ning teistest eraldanud, tõusevad nüüd teadvuses pinnale. Mõnikord võib see tähendada, et tahame tagasi sidet oma loomuliku metsiku poolega, millest ühiskond meid eraldanud on.

Kas see avaldub negatiivses või positiivses võtmes, see sõltub juba igaühe isiklikust seisundist. Kindel on see, et midagi ürgset meie sees, mis on seotud väga sügavate vajadustega, nõuab tähelepanu. Seda võib tajuda kui oma varjupoolt, aga ka kui toorest ja ehedat osa oma olemusest.

Neljapäevaõhtul teeb Kuu Vähis kvadraadi Marsiga ja opositsiooni Pluutoga - selline asetus nõuab ettevaatlikkust, kuna on äärmiselt suur oht emotsionaalselt üle reageerida, mis võib omakorda viia intensiivse konflikti ja isegi agressioonini. Neljapäevaõhtused tunnid tuleks teadlikult rahu hoida. Kui märkad, et keegi hakkab sinuga tüli üles kiskuma, siis pigem eemaldu kiiresti. Samuti väldi ise teistele pingeid tekitamast. Asi võib alata lihtsast emotsionaalsest reageeringust, kuid kasvada päris suureks. 

Looduses võib see olla samuti tormine aeg. 

Reedel-laupäeval teeb Marss kvadraati Pluutoga, mis on üks kõige agressiivsemaid seise. See on agressiivse läbimurde energia, mis võib väljenduda ka positiivselt, kuid väga tihti on selle mõju lõhkuv. Sel ajal on rohkem kokkupõrkeid, plahvatusi - võib olla ka mingi olukorra plahvatuslik kontrolli alt väljumine. 

See seis on kasulik, kui on vaja mingi raske ülesande või tööga hakkama saada, mis nõuab kõikide oma jõuvarude mobiliseerimist ning suurte takistuste ületamist. Aga pigem soovitan olla nendel päevadel ettevaatlik ja kahtlastest kohtadest ning inimestest hoiduda. Paraku võib see tuua kaasa ka suuri pingeid ühiskonnas. 

Laupäeval liigub Merkuur trigoonis Saturniga ja kvadraadis Neptuuniga, mis näitab, et on aeg teha konkreetseid plaane, kuid samal ajal on mõistus mõjutatud ebaselgetest vaatepunktidest või on mingi info veel varjatud. See kombinatsioon nõuab, et töötaksime aktiivselt selle kallal, et tasakaalustada oma mõtetes reaalsust ja illusioone (hirme, ettekujutusi, valearusaamu). 

Kui tekib aga mõni fantastiline idee, aitab see seis asju rohkem realistlikesse raamidesse panna ja tajuda, mis päriselt on võimalik ja mis mitte. 

Loe siit, mida tähendab kuu tühikäik! 

Kuu on tühikäigul 

Teisipäeval 5.38 - 14.54

Reedel 23.13 - laupäeval 03.40

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles