Albaanias päikest nautiv Kethi Uibomägi: igal reisil ületan enda hirmud

Elu24
Copy

Saatejuht ja laulja Kethi Uibomägi on Albaanias. Just seal käis Uibomägi ujumas piraadikoopas, mis oli saatejuhi sõnul tema jaoks tõeline katsumus. 

Albaanias uut reisisaadet filmiv Kethi Uibomägi tõdes juba mitu päeva tagasi, et töö ja lõbu käivad käsikäes. «Tööpäeva pikkus on 14 tundi, töökoha temperatuur 32 kraadi,» kirjeldas Uibomägi Albaaniat. Reisil on Uibomägi koos emaga.

Olles Albaanias veetnud kuus päeva, jagas Uibomägi ühismeedias oma muljeid. «Momendis olemine ja selle nautimine on oskus. Selle kuue päeva jooksul, mil oleme telesaadet filminud ja Albaaniat avastanud, leidsin end kahel korral täielikult hetkes: mäe tipus ja eeslifarmis kohalikke viigimarju ja mooruspuumarju mekkides. Oi, ma olen õnnelik ja tänulik, et selliseid hetki leidub.»

Pühapäeval avaldas Uibomägi Instagramis, et tegi Albaanias ka midagi, mida ta üldjuhul pelgab. «Piraadikoopas ujutud. Hirmude ületamine on reisimisel oluline märksõna. Ma olen totaalne avavete foobik, aga igal reisil ületan enda hirmud,» kinnitas Uibomägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles