VAHVA VIDEO ⟩ Elina Nechayeva laulab kassiga duetti (1)

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Tairo Lutter / Postimees

Imelise häälega ooperilaulja Elina Nechayeva jagab sotsiaalmeedias toredat videot, kus ta püüab koos armsa kiisuga duetti laulda. 

«Musikaalne kass,» kiidab Elina Nechayeva kiisut, kes on tal süles ning teeb Elina laulu vahepeal njäu. Nii see laul läheb, et kord laulab Elina ja siis jälle kass. 

«Imeline duetipartner,» tõdeb lauljanna, kes laulab kassiga oma kuulsat itaaliakeelset laulu «La Forza», millega ta võitis lauluvõistluse «Eesti laul 2018». «La Forza» on eesti keeles «jõud». Lauluga esindas ta Eestit 12. mail 2018 Lissabonis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel.

«La Forza» sai Eurovisioonil kaheksanda koha, kogudes 245 punkti. Laul on eriline, kuna see oli esimene kord, mil Eesti esindaja esitas lauluvõistlusel itaaliakeelse loo.

Lisaks kassidele on Elina jaoks sümpaatsed hobused, kellest ta jagab sotsiaalmeedias vahvaid pilte. «Mu suur kirg hobuste ja ratsutamise vastu algas 2002. aastal pärast seda, kui olin isaga kinos vaadanud Ameerika animafilmi «Spirit: Stallion of the Cimarron»,» kirjutab Elina Instagramis. «Nakatasin hobuste armastusega ka oma õde ja nüüd palju aastaid hiljem aitab tema mul taasmeenutada ratsutamise oskusi,» ütleb Elina.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles