FOTO «Vist on kuum?» Laulasmaa Selveri külmkapid on jookidest pea tühjaks ostetud

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: AP/Scanpix

Kuumalaine pole Eestis veel kuskile taandunud. Seda enam on hakatud poodide külmkappe jahedast joogipoolisest tühjendama.

Keskkonnaagentuuri sünoptik Kairo Kiitsak teatas eelmisel nädalal ühismeedias, et selle nädala lõpuks on oodata 30-kraadist kuumust. «Mudelid on jõudnud üksmeelele, et nädala keskpaigas tugevneb Baltimaade kohal kõrgrõhkkond ja see avab väravad lõunast tunduvalt soojemale õhumassile, mis hakkab põhja poole levima,» sõnas Kiitsak.

Ta täpsustas, et õhutemperatuur asub tõusuteele nii Leedus, Lätis kui ka Eestis. «Jaanide ajaks on ilm juba suviselt soe. Eesoleva nädala lõpuks näitavad praegused mudelarvutused isegi 30-kraadise kuumuse võimalust.»

Kuumust näitab ka asjaolu, et aina rohkem ostetakse poodidest just külmkappides seisvat joogipoolist. Jaanipäeva pidustuste lõppedes on aga kõige tühjem külmkapp just alkoholikapp. «Vist on kuum,» kirjutab ühismeediasse pildi postitanud mees, märkides ära Laulasmaa Selveri.

Pildil on näha, et üks külmkapp on täiesti tühjaks ostetud, teises on vaid viimane nukker õllepurgike ning kolmandas veel märjukest jagub.

Laulasmaa Selver
Laulasmaa Selver Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles