PIKALT HOITUD SALADUS U2 laulja Bono avastas aastakümned hiljem, et tal on poolvend

Elu24
Copy
Bono
Bono Foto: ZUMAPRESS.com / SCANPIX

U2 laulja Bono avaldas, et tal on poolvend, kelle olemasolust polnud tal aastakümneid õrna aimugi.

«Mul on veel üks vend, keda ma armastan ja jumaldan, kuid kelle olemasolust polnud mul õrna aimugi,» rääkis ta BBC Radio 4 saates «Desert Island Discs». Laulja sõnul sai ta oma poolvennast teada 2000. aastal.

62-aastane Bono rääkis saatejuhile, et tema 1974. aastal surnud ema Iris ei teadnud, et tema mehel on teise naisega laps. «See on väga kokkuhoidev perekond,» ütles Bono, «ma võin öelda, et mu isal oli sügav sõprus selle imekauni naisega, kes on nüüdsest osa perest. Siis sündis neil laps ja seda kõike hoiti saladuses.»

Pärast seda, kui Bono poolvennast teada sai, rääkis ta oma isa Bobiga enne tema surma 2001. aastal. «Küsisin, kas ta armastab mu ema, ja ta vastas, et jah,» meenutas laulja. «Küsisin, et kuidas see juhtuda sai, ja ta vastas vaid, et sai ja et ta üritas seda parandada. Ta ei vabandanud, ta lihtsalt nentis, et need on faktid. Olen sellega rahu teinud.»

Küsimusele, kas ta ema teadis poolvennast, vastas Bono, et keegi ei teadnud. «Mu isa elas ilmselgelt palju läbi, kuid osaliselt oli tema pea mujal, sest tema süda oli mujal.»

Lauljal on ka vanem vend, kelle nimi on Norman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles