GALERII Liipa talus toimus meeleolukas alkoholivaba jaanipidu

Elu24
Copy
Alkoholivaba jaanipidu Liipa talus.
Alkoholivaba jaanipidu Liipa talus. Foto: Eiko Lainjärv

Kui möödunud päevadel peeti üle Eesti jaanipidusid ikka hea-parema joogipoolise seltsis, siis üks alkoholist prii jaanituli toimus 24. juunil Tallinna külje all Liipa talu koolitus- ja puhkekeskuses.

Alkoholivaba jaanipidu Liipa talus toimus sel aastal juba neljandat korda. Vägijookide puudumisest hoolimata kestis pidu ja pillerkaar hilisõhtuni ning traditsioonilisi jaanipäevatraditsioone nautisid nii noored kui vanad ja ka pered koos lastega.

Liipa talu jaanitule ühe korraldaja Kairi Jerlovi sõnul on sündmuse üks eesmärke teadvustada, et hea pidu ei pea alati tähendama alkoholi. Samuti teenib see eesmärki propageerida tervislikku ja aktiivset elustiili kogu perele.

Kohapeal sai nautida häid maitseelamusi, Ott Leplandi kontserti ning meeleolukat programmi.

Alkoholivaba jaanipidu Liipa talus.
Alkoholivaba jaanipidu Liipa talus. Foto: Eiko Lainjärv

Kaine õhtu jättis kõigile osalejatele rohkelt mälestusi tegevustest, mida nii pisematele kui suurematele viis läbi õhtujuht Sven Sumberg. Kogu Liipa talu õu oli täis säravaid silmi: kes mängis või meisterdas ühes nurgas, kes võistles aga lõbusates katsumustes Liipa talu Jaani ja Jaanika tiitli nimel.

Enne veel, kui pealaval hakkasid Ott Leplandi ja Karl-Erik Tamme esituses kõlama vanad tuttavad lemmikud, hoidis tuju üleval Duo Trahh

Peaesineja Ott Lepland jäi kaine, aga lõbusa publikuga jaanitulel väga rahule. «Sellised sündmused on väga tänuväärt ning neid peaks toimuma rohkem,» ütles Lepland.

Muu hulgas selgus esimene ametlik Liipa talu kokteilimeister. Jaaniõhtu lõkke süütas tervitussõnade järel Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles