VIDEO ⟩ Mari Ojasaar sai kallimalt erilise pulmakingi

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Mari Ojasaar pulmakleiti valimas.
Mari Ojasaar pulmakleiti valimas. Foto: Erakogu

Juulikuus pulmi pidav lasteraamatute autor ja kunstnik Mari Ojasaar sai juba kätte oma esimese pulmakingi, mille tegi talle tulevane abikaasa Jesper Parve. 

12 aastat koos olnud Jesper Parve ja Mari Ojasaare suur pulmapidu on peagi kätte jõudmas. Pulmad toimuvad Hiiumaal ning kestavad koguni neli päeva, 21.–24. juulini. 

Mari jagab Instagramis videot erilisest pulmakingist, mille Jesper talle tegi. 

«Nii suur üllatus ja milline mängurõõm minu jaoks,» kirjutab Mari klaasikollektsioonist, mille kihlatu talle kinkis. 

  

«Külastasime mõni aeg tagasi ühte restorani, kus avastasin värvilise klaasi võlu. Kui kunstilised ja erilised on vintage tarbeklaasid. Muidugi ma näitasin oma elevust ka Jesperile. Restorani omanikuga sain jutule ja kiitsin tema kollektsiooni, ta rääkis, kuidas on seda kogunud aastatega, ostnud seda kokku vanakraami turgudelt. Imetlesin.»

«See restoran aga suleti mõned kuud hiljem ja omanik pani ka oma kollektsiooni müüki. Ja Jesper ostis selle kõik ära,» avaldab Mari oma suurt rõõmu. 

«Minu jaoks on see kingitus eriline. Sest see on ilus, vana, aga hoitud, ja nö kildudest kokku kogutud. Aga kõige enam selle pärast, et Jesper pani tähele, mis minu silmad särama pani ja jättis selle meelde.»

Mari ütleb, et kuna ta alkoholi ei tarvita, kasutab ta pitse lillevaasidena. «Aga mis ma nüüd Jesperile võiksin kinkida?» küsib Mari. 

«Tõeliselt eriline kingitus,» öeldakse kommentaarides. Kommentaari jätnud Marika tõdeb, et lisaks lillevaasina kasutamisele saab nendest klaasidest ka magustoitu süüa. 

Kristel annab nõu Jesperi kingituse osas: «Vaata Tema silmadesse, mis Tema silma särama paneb, see ongi kõige ilusam kingitus. Olgu see siis mõni ese, emotsioon. Misiganes. Peaasi, et silma tekib sära. See ongi õige.» Mariliis aga leiab, et Jesperi parim kingitus on Mari ise ning nende armsad lapsed. «Kui naine/ema on õnnelik, siis on ka mees ja lapsed, ma arvan. Jesperist nii armas, et ta märkas ja tegi nii rõõmsaks Sind!» arvab Mariliis. 

«Teise märkamine on üks eriline anne,» tõdeb videole kommentaari jätnud Signe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles