FOTOD Merineitsina tuntud Merle Liivand käis koos mitmekordse Emmy-võitjaga ujumas

Elu24
Copy

Ameerikas elav Eesti ujuja Merle Liivand on korduvalt välismaiste meediaväljaannete huviorbiiti saattund. Hiljuti sattus Liivand telekanali ABC uudistesaatesse. Tänu viimasele käis eestlanna mitmekordse Emmy-võitjaga, USA telenäo Louis Aguirrega ujumas.

Ameerikas elav ujuja Merle Liivand sattus taaskord USA telekanali uudistesaate huviorbiiti. Seekord tehti merineitsina tuntud Liivandis kaheosaline uudistelõik, mille raames käis ta ujumas saatejuhi Louis Aguirrega (alumisel pildil). Ka näitlejana tegutsenud Aguirre on oma teletöö eest saanud mitmeid Emmy nominatsioone. 2000. aastal võitis ta oma esimese Emmy ning tänavu jaanuariks oli mehel neid kokku viis.

Algselt oli uudistelõik lühem, kuid kuna Liivandi lugu osutus väga populaarseks, tehti ABC telekanali Local 10 uudistesaatele eestlannast pikem saade.  

Saates pani Liivand Emmy-võitja ujuma ning ookeani puhastama. 

«Alati on hea meel, kui suudan panna ühiskonnas tähtsa ja teadliku inimese ujuma. Seda enam, kui saan neile näidata, kui halvas seisus meie veekogud on!» tõdes Liivand. 

Ujuja sõnul on Aguirre nüüdsest suur Eesti fänn ja olevat väga palju uurinud Eesti Maailma koristamispäeva kohta. Ameeriklasele pakkus ka huvi see, kuidas põhjamaades loodussõbralikult elatakse.

«Kindlasti soovib ta nüüd ükspäev Eestimaad külastada oma silmadega!» ütles Liivand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles