RAJU GALERII ⟩ Pühajärve teine päev: öö läbi pidutsenutel väsimust ei ole (1)

Elu24
Copy

Pühajärve Jaanitule teine päev pakkus rohkelt emotsioone ja parimat muusikat nii Eestist kui ka välismaalt. Vaata galeriist, kui meeleolukaks Pühajärve teine peopäev kujunes. 

22. ja 23. juunil toimus 15. korda traditsiooniline Pühajärve jaanituli, mis toi Lõuna-Eestisse maailmakuulsad elektroonilise muusika produtsendid ja DJ'd. Lisaks astuvad suve suurimal popmuusikapeol üles armastatud Eesti artistid.

Festivali teisel päeval astusid pealaval üles Tanel Padar bänd, Karl-Erik Taukar, Terminaator, 5Miinust ja Netsky (BEL). Rannalaval tantsitasid külastajaid AG, Wateva ja Madison Mars.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele sai Pühajärvel osaleda traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada benji-hüppeid ning lõbutseda erinevatel atraktsioonidel. Festivalist ja suve pikimatest päevadest täieliku naudingu saamiseks oli võimalik ööbida Pühajärve kaldal kontserdipaigast vaid mõne sammu kaugusel asuvas telklaagris.

Kuigi jaanipidustused on selleks korraks Pühajärvel lõppenud, siis päris vaikseks sealne kant kauaks ei jää. Juba järgmisel nädalavahetusel, 1. ja 2. juulil toimub sealsamas ajastufestival Retrobest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles