VIDEO Lõbus seltskond pani Kärdla jaanitule kaks päeva varem põlema

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Kärdla kultuurikeskus ootab kõiki appi, et enneaegselt põlema pandud jaanitule asemel saaks 24. juuniks uus lõke ehitatud.
Kärdla kultuurikeskus ootab kõiki appi, et enneaegselt põlema pandud jaanitule asemel saaks 24. juuniks uus lõke ehitatud. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Jaaniõhtu Kärdlas saabus oodatust varem ja üldse mitte plaanipäraselt. 23. juuni hommikul teatati Hiiumaa valla Facebooki lehel, et keegi pani Kärdla jaanitule enneaegselt põlema ja kutsuti hiidlasi appi, et 24. juuni jaanipidu ikka koos lõkkega toimuda saaks. 

24. juuni õhtul oli Kärdlas plaanis süüdata üks vägev jaanilõke, mis ehitati üles 22. juunil Rannapaargu restorani juurde. "Võta kaasa kerge tantsujalg või piknikutekk, et oleks mõnus nautida head sööki ja muusikat. Muusika on ansamblilt Kruuv ja DJ Karl Maierilt," täpsustati Hiiumaa kultuurilehel

Plaan oli lõke süüdata kell 21.00. Keegi otsustas aga jaanitule enneaegselt põlema panna.

«Lõkkeaseme saime 22. juuniks valmis, et see 24. juuni õhtul süüdata. Kahjuks ei jõudnud üks lõbus seltskond seda ära oodata ja lõke pandi põlema juba ööl vastu 23. juunit,» vastas Kärdla kultuurikeskuse esindaja Elu24-le. 

Nüüd loodetakse, et homme saab tänu abilistele uus lõkkematerjal paika. «Igal juhul Kärdla jaanituli toimub!» öeldi kindlal. 

Palvega pöörduti hiidlaste poole ka Hiiumaa valla Facebooki lehel. Seda koos videosõnumiga, kus kurba uudist edastavate naisterahvaste taustal on näha, mis Kärdla jaanitulest 23. juuni hommikuks alles oli.

«Hea hiidlane, palun tule homme, 24. juunil kell 12 Rannaparki appi Kärdla jaanilõket uuesti üles ehitama. Kaasa võta töökindad ja võimalusel auto koos järelkäruga, et Kärdla piires materjali transportida. Seda kõike selleks, et õhtul saaks Kärdla jaanituli kenasti toimuda. Aitäh!»

Videos kutsutakse appi ka seltskonda, kes jaanitule ööl vastu neljapäeva põlema pani. «Eks tegijad peaks ise oma sisekaemusega tegelema,» lisas kultuurikeskuse esindaja lõbusale seltskonnale viidates. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles