TINDERISÕNUMID Noor neiu näitab, mil moel Eesti mehed löögile tahavad saada

Elu24
Copy
Naine Tinderis. Pilt on illustratiivne.
Naine Tinderis. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Noor sisulooja Helen Eriksoo jagas TikTokis omapäraseid stiilinäiteid ehk sõnumeid, mis talle möödunud sügisel Eesti meeste poolt Tinderis saadeti.

Tartus elav sisulooja Helen Eirksool on TikTokis pea 14 000 jälgijat. Oma kõige värskemas videos näitab Helen kuvatõmmiseid kohtingurakenduse Tinder vestlustest. Õigemini Eesti meeste pick-up line'i ehk lauset, millega loodetakse löögile saada.

Kõik sõnumid Heleni videos pärinevad 2021. aasta oktoobrist ja saadeti just talle. Järgmised sõnumid on kirja pandud nende originaalkujul:

«Kas sa oled mu sõbra auto, sest ma tõmbaks küll sind kell 2 öösel köiega koju:D.»

«Su jalad on oreod (nagu Domino küpsised – toim) ma ajaks need laiali ja sooks head varki keskelt.»

«Ma kaotasin oma süütuse, kas annaksid mulle enda oma?»

«Kas sa oled delta tüvi, sest minule hakkasid küll kiirelt külge.»

«Kas sa unistad mehed kes on rikas, edukas ja teeb sind iga päev rõõmsaks? Kui ei siis me võime välja minna.»

Kõige enam sai kiita nii Heleni kui ka osade kommenteerijate poolt just viimane sõnum. Pärast oktoobrit pole Helen Tinderis enam olnud, sest nüüd on tal kallim olemas. «Tegelikult leidsin just Tinderist mehe. Ju siis mõni pick-up line oli hea,» ütles ta Elu24-le.

Rohkem näiteid Helen oma TikToki videos ei jaganud, kuid teisi Eesti meeste stiilinäiteid leiab näiteks See Pole Okei Instagrami kontolt SIIT. 

@heleneriksoo viimane hitib teisiti 🥰🫶🏻 #tinder #eesti #mehed #eestimehed #eestitiktok #tiktokeesti ♬ Frolic (From "Curb Your Enthusiasm") - London Music Works
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles