Suri legendaarne vene laulja Juri Šatunov (4)

Elu24
Copy
Juri Šatunovi kontsert Alexela kontserdimajas 2020. aasta jaanuaris.
Juri Šatunovi kontsert Alexela kontserdimajas 2020. aasta jaanuaris. Foto: Mihkel Maripuu

Legendaarne vene laulja Juri Šatunov, kes on enimtuntud bändi Laskovõi Mai solistina, suri 48-aastaselt. Vene meedia vahendab, et Šatunovil oli südamerabandus ja ta suri teel haiglasse.

2020. aasta alguses ka Eestis, Alexela kontserdimajas esinenud vene laulja Juri Šatunov suri kõigest 48-aastaselt. Laulja surma kinnitas Vene meediale tema meeskond, vahendab limon.postimees.ee

Bändi Laskovõi Mai solistina tuntuks saanud Šatunovi surma põhjustas teadaolevalt südamerabandus. Talle kutsuti küll kiirabi, kuid kahjuks ei pidanud laulja vastu ja suri teel haiglasse.

Šatunov veetis oma surmale eelnenud hommiku sõprade seltsis, vahendab rus.tvnet.lv. Mehed käisid kalal ja laulja jõi koos sõpradega õlut ning sõi jõevähki. Siis hakkas ta sõpradele kurtma, et ei tunne end hästi. 

Sõbrad ei leidnud majast mingeid ravimeid ning otsustasid laulja ise lähimasse kliinikusse viia. Meediaväljaande sõnul proovisid sõbrad Šatunovi enda jõul turgutada, kuid lõpuks otsustati ikkagi kiirabi kutsuda. 

«Olin 14 aastat tema sõber. Tal ei olnud mingeid haiguse märke. Kirjutasime eelmine nädal veel temaga laule. Eile rääkisin temaga, me naersime,» avaldas üks Šatunovi lauljast sõber meediale.

Šatunovi lapsepõlv oli üsna nukker. Tema vanemad lahutasid, kui ta oli 3-aastane. Kaheksa aastat hiljem tema ema suri ja Šatunov sattus lastekodusse. Seal kohtas ta aga Sergei Kuznetsovi, kellega koos loodi 1986. aastal bänd Laskovõi Mai. 

Viimasest sai Vene popmuusikas legendaarne bänd. 1991. aastal otsustas aga Šatunov bändist lahkuda ja alustas oma edukat soolokarjääri. Ta andis välja seitse stuudioalbumit ning mitmeid muusikavideoid. 2020. aastal andis ta kontserti ka Tallinnas. 

Laulja oli alates 2007. aastast abielus Svetlanaga, kellega tal on 2006. aastal sündinud poeg ja 2013. aastal sündinud tütar.

Laskovõi Mai üks tuntuimaid hitte on «Белые розы» ehk «Valged roosid» 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles