Brad Pitt räägib avameelselt kainenemisest ja suitsetamisest loobumisest

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: YARA NARDI/ Scanpix

58-aastane Brad Pitt räägib avameelselt oma sõltuvustest ja üksindusest.

Hollywoodi superstaar Brad Pitt avaldab, et on terve oma elu tundnud end väga üksikuna ja seda lausa alates lapsepõlvest peale. Alles hiljuti on näitleja suutnud hakata oma perekonda endale lähemale laskma.

Ajakirjas GQ räägib Pitt, et üksindus on ta viinud ka erinevate sõltuvust tekitavate ainete tarbimiseni – eelkõige peab ta silmas suitsetamist ja alkoholi joomist. Peale lahutust Angelina Joliest on Pitt suutnud lõpuks neist loobuda, kuid see pole olnud talle kaugeltki kerge teekond.

Kuigi Pitt on olnud Hollywoodi filmide põhinägu, hoiab ta nüüd end tagapaanil ning ekraanidel näeb teda harvem. Pigem suunab ta oma tähelepanu filmiprodutsendi ametile ning aitab noortel tegijatel oma loomingut ekraanile tuua.

Pitti maja, mis oli enne täis suurt suminat, on nüüd vaikne ja seintel pole isegi perepilte. Kõik on justkui väga modernne, kuid seal valitsevat siiski arusaadavalt suur tühjus, kirjeldab GQ.

Viimasel ajal on Pitt hakanud ka varem üles tõusma ja seda selleks, et kitarri mängida – pandeemia alguses ta selle hobi endale leidis. Enda sõnul veeretab ta vaikselt üksinda oma päeva õhtusse ja tegelebki põhiliselt loominguga.

Oma kodus tunneb ta end vabalt, kuid ta on ka õnnelik, et saab linnast välja sõita oma rannamajja. Tee mööda rannikut on piisavalt pikk, et tunda, justkui põgeneks ta kusagile. «Ma sõidan linnast välja ja tunnen, et võtan mantli seljast või midagi sellist,» kirjeldab ta, ning lisab, et linna tagasi jõudes tunneb ta taas raskustunnet. «Õlad hakkavad veidi kõrgemale tõusma ja ma tunnen seda. Ma pole veel päris kindel, mis see on ja kuidas sellega võidelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles