Äsja abieluranda sõudnud laskesuusataja Regina Oja jagab pulmapäevast muinasjutulisi fotosid

Elu24
Copy
Regina Oja ja Kalev Ermits pulmapäeval
Regina Oja ja Kalev Ermits pulmapäeval Foto: Kaiser Studios Gbr

Regina Oja ja Kalev Ermits abiellusid 21. mail Saksamaal Ruhpoldingis. Nüüd jagab vastne abielunaine tähtsast päevast fotojäädvustusi.

«Nii palju tänutunnet, ootusärevust ja rõõmu. Kogu see päev olin ma nii hetkes, kulgedes harmoonias. Nautides ja olles kohal iga sekund, võttes vastu kogu seda ilu,» kirjutab laskesuusataja Instagramis, jagades pulmapäeval klõpsatud fotosid. 

Regina Oja ja Kalev Ermits abiellusid 21. mail Saksamaal Ruhpoldingis. 

«Eelmisel suvel otsisime Eestis kohti, kus pulmi pidada, aga mitte ükski ei vastanud meie ootustele. Meil tekkis hullumeelne idee teha pulmad kuskil mujal, mägedes. Niisiis osutus valituks Ruhpolding,» selgitas Ermits IBU-le antud intervjuus.

Kuus aastat koos olnud paar kihlus möödunud aasta mais Tartu botaanikaaias. «See päev oli üsna ideaalne. Reginal oli treening Tartus, ütlesin, et tulen kaasa ja lähme pärast restorani,» meenutas Kalev «Ringvaate» stuudios päeva, mil ta Regina kätt palus.

Regina tõdes aprillis «Ringvaate» stuudios, et nad on Kaleviga lahutamatud. «2016 oli see, kui me suhtesse läksime, ja pärast seda oleme olnud lahutamatud,» nentis Regina, kelle jaoks on see esimene suhe.

Nende kuue aasta jooksul on sportlased üksteisest eemal olnud kõige kauem kolm nädalat. See oli 2018. aastal, kui Kalev oli Lõuna-Koreas olümpial.

«See, et me oleme saanud nii palju koos olla, on meile kindlasti hästi mõjunud. Meil on väga hea klapp, isegi siis, kui mõlemad on hea enesetundega, siis me klapime hästi, ja kui mõlemad oleme pahurad, klapime hästi. Oleme teineteisele olemas ja vajadusel anname üksteisele ruumi,» kirjeldas Kalev nende suhet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles