Brasiilia iluduskuninganna suri kõigest 27-aastaselt

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Mõne aasta eest Brasiilias iludusvõistluse võitnud Gleycy Correia lasi enam kui kaks kuud tagasi oma mandlid eemaldada. Väidetavalt tekkisid aga operatsiooni järel komplikatsioonid ning iluduskuninganna suri 20. juunil. 

2018. aastal Brasiilia ühe iludusvõistluse võitjaks kroonitud Gleycy Correia suri esmaspäeval, 20. juunil kohalikus haiglas. Correia oli kõigest 27-aastane, vahendab New York Post.

Välismeedia vahendab, et mõned kuud enne surma oli Correial mandlite eemaldamise operatsioon. «Tal oli märtsis operatsioon, et mandlid eemaldada, ja viis päeva hiljem oli tal kodus ajuverejooks,» kirjeldas naise perekonna preester Briti meediale. «Ta läks haiglasse, 4. aprillil jäi ta süda seisma.» Preestri sõnul oli noor naine pärast seda koomas kuni oma surmani.

Teine perekonna sõber ja samuti uskliku taustaga mees avaldas ühismeedias, et Correia perekond kahtlustab, et mandlite eemaldamise operatsioonil tehti viga. Naise surnukeha on saadetud lahkamisele. Veel ei ole kindel, kas Correia perekond otsib seoses naise surmaga juriidilist abi.

Iludusvõistluse võitnud Correial oli Instagramis 52 000 fänni, kelle eest ta ei hoidnud saladuses, et ta sündis vaesusesse. Ta hakkas tööle juba kaheksa-aastaselt ning töötas ilusalongides küünetehnikuna. Teismelisena hakkas ta osalema iludusvõistlustel, millest ühe ta ka võitis.

Pärast seda alustas ta tööd modellina ning töötas edasi ilusalongides, peamiselt tegi ta klientidele püsimeiki. Oma tööd jagas ta tihti ka Instagramis. Tänaseks on naise Instagrami konto üle võtnud tema perekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles