Superstaari-Artur: SMS-laenu õnge ma enam ei lähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 aasta värvikamate meedia- ning rahvakangelaste autasustamine Club Hollywoodis 27.12.08 - Superstaari kandidaat Artur Rassmann
Elu24 aasta värvikamate meedia- ning rahvakangelaste autasustamine Club Hollywoodis 27.12.08 - Superstaari kandidaat Artur Rassmann Foto: Meelis Tomson

Artur Rassmann ehk Superstaari-Artur, kes on SMS-laenuvõlglase kadalipu küll nüüdseks edukalt läbinud, kahetseb rahahädas langetatud otsust ja lubab edaspidi targem olla: « See oli ikka tõesti lollisti tehtud!»

Noormehe sõnul oli ta ise sihuke, et ütles alati kõikidele, et nood on laenu võttes lollid, kuid siis tekkis endal täbar olukord ja ta oli sunnitud pöörduma SMS-laenu poole, kirjutas Õhtuleht.

3000 krooni SMS-laenu võtnud Artur ei võtnud otsust vastu päris uisapäisa, ent elul olid varuks omad keerdkäigud ja teenistuse kaotanuna ei leidnud ta kusagilt raha, intress kogunes aga halastamatult.

«Mina arvestasin sellega, et mul on töökoht tulemas, et ma saan ilusti ära makstud ja probleeme ei teki,» põhjendab Artur oma valikut.

Noormehe sõnul kaasneb õigel ajal maksmata jätmisega terror, sest ähvardusi saadetakse igat kanalit pidi ja lõpuks läheb inimene paanikasse, sest ta ei tea, kust seda raha leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles