GALERII ⟩ Tõrvas avati taas liivaskulptuuride park

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Liivaskulptuure tehakse Tõrvas juba mitmendat aastat ning skulptuuride pargi avamispeost on saanud lausa traditsiooniline suursündmus. Tänavu loodi liivakujud aga Ukraina auks.

Kuurortlinnas avati ka tänavu liivakujude park, seekord Vabaduse park Venemaa rünnaku all kannatava Ukraina toetuseks. Kõik kujud on seotud just Ukraina sõjaga ning nende seas ilutseb ka viiemeetrine Zelenskõi vabadussammas.

Elu24 peatoimetaja Katrin Lust käis pidulikku üritust kaemas ning tema sõnul oli linnake mõnusalt idülliline ja avamispeol oli palju rahvast. Ka ilmaga vedas tõsiselt, päike lausa lõõskas taevas.

Pidulikul suursündmusel astusid lavale palavalt armastatud Ivo Linna ja Anti Kammiste. Loomulikult ei puudunud ka end peoks uhkelt valmis seadnud Tõrva linnapea Maido Ruusmanni kõne.

Tuleb aga tunnistada, et peol viibis väga palju Reformierakonna esindajaid eesotsas Liina Kersnaga. «Jääb mulje, nagu tegu oleks valimisüritusega, puudu on vaid Reformierakonna pastakad,» kirjeldab Lust sündmust.

Jääb üle vaid loota, et ilmad on mõnda aega veel päikeselised, sest kujud näivad nii haprad, et esimene vihmasabin uhub need minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles