Armastatud näitlejanna Sandra Bullock on oma pika karjääri jooksul mänginud kümnetes filmides, neist mitme puhul on ta olnud ka produtsendi rollis. Nüüd on aga näitlejanna läbipõlenud ja teeb teadmata ajaks Hollywoodist pausi.  

Viimase kahe aasta jooksul on välja tulnud kaks filmi, kus Sandra Bullock on peaosas: «The Unforgivable» ja «The Lost City». Bullock oli ka mõlema filmi produtsent. 

«The Los City» ehk «Kadunud linn» osutus menukaks ning selle kassatulu oli ligi 188 miljonit dollarit. Juba filmi reklaamimise ajal märtsis avaldas Bullock, et ta teeb Hollywoodist mõneks ajaks pausi, vahendab The Hollywood Reporter.

Nüüd juunis põhjendas Bullock oma otsust järgmiselt: «Ma ei taha tegutseda mitte kellegi teise graafiku järgi peale enda oma. Ma olen nii läbipõlenud. Ma olen nii väsinud ja ma ei ole võimeline tegema tervislikke ning tarku otsuseid ning ma tean seda.»

Küsimusele, kui pikalt Bullocki paus Hollywoodist võib kesta, ei osanud näitlejanna vastata. «Ma tõesti ei tea. Mul on pidevalt tööd olnud ning mul on vedanud. Mõistsin, et sellest sai justkui minu tugi.» Ta plaanib keskenduda oma kahe lapse kasvatamisele. 

Rääkides filmist «Kadunud linn», kiitis Bullock oma kaasprodutsenti Liza Chasinit. «Mulle meeldib artistidega tööd teha ja sellepärast mina ning Liza nii hästi klappisimegi. Kui ma peaksin pauguga lõpetama, siis tahaksin seda teha koos õige inimesega,» ütles Bullock. Chasin lisas, et nad teevad tulevikus Bullockiga koos kindlasti veel midagi, kuid see ei pruugi olla film.

Kuigi Bullock rääkis intervjuus «Kadunud linnast» kui oma kõige värskemast filmist, siis tegelikult on näitlejanna veel ühes tänavu vaatajate ette jõudvas linateoses. Nimelt näeb Bullockit märulifilmis «Bullet Train», mis tuleb välja augustis. Seal mängib peaosa Brad Pitt ning filmis näeb veel Aaron Taylor-Johnsonit, Joey Kingi, Zazie Beetzi ja räppar Bad Bunnyt.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.