Margus Vaher armastab rahulikku jaanipäeva: soovin ainult peret ja head grilli

Raadio Elmar
Copy
Margus Vaher.
Margus Vaher. Foto: Laura Strandberg

Margus Vaher rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis jaanipäeva tähistamisest ning suvistest ettevõtmistest. Mees korraldab juulikuus meeleolukat vestlusõhtut «Mida mehed naistele ei räägi?». Ta on laval koos näitleja Eero Spriidi ja Marju Kariniga. Kapist välja ja rambivalguse kätte kistakse kõik valgustkartvad teemad, mida lahatakse ainult neile omasel humoorikal ja rabavalt otsekohesel moel.

Margus Vaher lubab meeleoluka õhtu jooksul kõik meeste saladused hingelt ära rääkida ning seda loomulikult ainult selleks, et pärast neile öelda, kuidas asjad tegelikult on. Miks mehed teinekord asjadest aru ei taha saada ning miks naised just nii teevad, et mehi närvi ajada.

«Praeguseks oleme teinud ära juba üle 180 show! Nüüd on kavas päris suur muudatus. Oleme siiamaani laval olnud vaid meeste trioga – mina, Jesper Parve ja Eero Spriit. Jesper Parve võttis südame rindu ja ütles meile ei. Ta abiellub ja peab oma naisele kõik ära rääkima. Tema soovitusel leidsime aga punti hoopis Marju Karini, kes on laval väga äge daam,» lisas Vaher.

Vaher avaldas, et on Marju Kariniga ka varem laval olnud ning see kogemus on ainult meeltmööda. «See naine ei jää küll ühtegi vastust võlgu! Ükski saladus ja kivi ei jää kergitamata. Ta pakub kindlasti üllatusi, sest laval jätkub julgust küllaga. Ma pole nii julget naist veel laval näinud. See on korralik show, mis seal saama hakkab,» muigas ta. Juulis toimub koguni 11 üritust ja need erinevates paikades üle Eesti. 

«Suvi tuleb päris huvitav. Osa tegevusi on planeeritud ja mingid asjad tulevad käigupealt. Kirjutan hetkel oma neljandat käsikirja. Pea igal hommikul jõuan minna NOPi kohvikusse, et kirjutada. Jaanipäeval lähen ilmselt Rõugesse ning hiljem Saaremaale. Nii see suvi läheb. Meel on rõõmus, sest päike paistab. Ilm on nii ilus,» avaldas ta.

Muusik tunnistas, et jaanipühade ajal soovib ta olla koduselt ja lihtsalt. «Tahan seda püha rahulikult võtta. Paljud inimesed planeerivad kõvasti ja pidutsevad korralikult. Mina soovin vaid perega olla ning midagi head grillida. Siis on elu lill. See ei ole mingi viimase aja muudatus, olen elu aeg seda pidu rahulikult võtnud,» rääkis ta.

«Ma pole pidutseja tüüp. Leian meelelahutust ja rõõmu hoopis teistest asjadest. Minu puhul suured rahvahulgad hästi ei toimi. Olen introvert, kes on ekstraverdi nupuga. Kui on vaja, olen show-mees, kuid muul ajal tahan kulgeda oma rahulikus tempos,» märkis ta. 

«Jaanipäeval sööme šašlõkki ja palju head salatit. Kui oleme Kuressaares, siis pärast igat söömisringi läheme ka kõndima. Kui oleme perega kusagil maapiirkonnas, siis järgneb söömisele isegi veel pikem ring. Võibolla läheme isegi ujuma, suvi on ju ometigi käes,» muigas laulja raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Kuula intervjuud SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles