Elon Muski tütar ei taha miljardärist isaga mitte mingit pistmist teha

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Miljardär Elon Musk.
Miljardär Elon Musk. Foto: Reuters/ScanPix

Maailma rikkaimal mehel Elon Muskil on kokku seitse last. Hiljuti 18-aastaks saanud tütar soovib aga oma nime muuta ega taha biloloogilise isaga enam mitte mingit seost.

Üks Elon Muski lastest on otsustanud enda nime muuta ja sellel on kaks põhjust, vahendab New York Times.

Esmaspäeval avaldati Twitteri postituses, et Muski 18-aastane tütar soovib uut nime, mis sobiks tema soolise identiteediga. Ametlikuks põhjuseks oli kirjutatud: «Sooline identiteet ja tõsiasi, et ma ei soovi enam mitte mingit seost oma bioloogilise isaga.»

TMZ avaldas, et dokumendid esitas Xavier Musk, kelle nimeks saab Vivian Jenna Wilson. Muski tütar võtab endale oma ema, Kanada kirjaniku Justine Wilsoni perekonnanime. 

Selgus, et nimevahetust soovis Vivian vahetult pärast oma 18. sünnipäeva aprillis. Nimemuutust arutatakse kohtus saabuval reedel.

Meediaväljaanded ei ole avaldanud, mis põhjusel Muski tütar oma isast lahti ütleb. Ei Musk ega talle kuuluva ettevõtte Tesla pressiesindaja Reutersile kommentaari ei andnud. 

Umbes kuu aega pärast seda, kui Vivian avaldas ametlikult soovi oma nime muuta, avaldas Musk toetust vabariiklastele. Vabariiklastest poliitikud toetavad aga transsooliste õiguste piiramist üle kogu Ameerika Ühendriikide.

Musk on varem transsooliste kohta sõna võtnud 2020. aastal: «Toetan transsoolisi, kuid nende isikulised asesõnad on esteetiline õudus.»

Maailma rikkaimal mehel on seitse last, neist viis Kanada kirjaniku Justine Wilsoniga, kellega miljardär oli abielus aastatel 2000 kuni 2008. Tal on ka kaks last laulja Grimesiga ning nende nimed on X AE A-XI ja Exa Dark Sideræl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles