FOTO Armastus on õhus! Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp tähistavad esimest pulma-aastapäeva

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp.
Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp. Foto: Konstantin Sednev

Küll aeg lendab kiiresti! Möödunud aastal abiellunud Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp tähistavad juba esimest aastapäeva.

«Üks aasta abielu, kallis! Oled mu lemmik endiselt,» kirjutab Lenna oma postituses.

2019. aastal Lapimaal kihlunud paari abiellumisest postitas kõigepealt kaadri sotsiaalmeediasse Lauri Mäesepa vend Taavi, kes hõiskas jäädvustuse juures: «Hõissa pulmad!»

Veidi hiljem jagas ka Lenna pulmapäevast meeleolukat ja kaunist hetke, kus värske abielupaar koos kaamerale poseerib. «Läksin mehele,» kirjutas Lenna postituse pealkirjas.

Postituses tänas Lenna kõiki, kes tema ja kaasa pulmapäevaks ilusaks tegid. Muidugi tänas Lenna ka Triin Keeki, kelle käe all valmis lauljatari pulmakleit.

Lenna pulmapäeva foto tegi aga vahvaks tõsiasi, et Lauri oli sülle haaranud ka pere ühe kodulooma.

Sahinad Lenna ja Lauri suhtest said alguse 2018. aastal. 2019. aasta alguses nad kihlusid ja 2020. aasta sügisel sündis paarile poeg. 

«Võib, ma jagan siia pilvede vahele pisut rõõmu? Aasta ja neli kuud on juba täis ja ikka veel on selline tunne, et ma pole midagi ilusamat näinud kui see pisikene põnn,» tunnistas isarolli nautiv Lauri märtsis Instagrammi tehtud postituses. «PS! Siit kiire järeldus: kui kellelgi on katarsiste sagedus elus langenud, siis soovitan kodumaa iivet tõsta.»

Paari peres kasvab ka kaks tütart Lenna varasemast suhtest. 2020. aasta kevadel kolis kogu pere elama Setumaa tallu, mille lauljatar kümme aastat tagasi soetas.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles