Brigitte Susanne Hunt hakkab telesaates omale uut meest otsima

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: TV3

Alles möödunud aastal aitas Brigitte Susanne Hunt Kanal 2 saates «Armastuse malev» noortel töömesilastel endale sobivat kaaslast leida. Kõigile ootamatult võtab ta nüüd aga ise vallalise rolli uues saates «Vallaline kaunitar».

Alles tuli teatavaks, et möödunud aasta kuumimat suhtesaadet «Armastuse malev» hakkab Brigitte Susanne Hundi asemel juhtima tänavu aasta seksikama naise tiitli pälvinud Grete Paia.

See uudis tuli kõigile ootamatult ning tõstatas küsimuse, miks Hunt enam saadet ei juhi. Hunt kirjutas tookord Instagrami-lugudes järgmiselt: «Aitäh Kanal 2 ja produktsioon mind mõistmast ja usaldamast. Teiega on koos alati nii tore.»

«Malev on suurepärane saade ja mul on nii kahju, et pidin sellest pullist tänavu loobuma,» kirjutas Hunt ja lisas, et Paia on absoluutselt parim asendus: «Professionaalne, seksikas ja tark naine. Edu kõikidele ja ärge unustage – tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus!»

Nüüd siis annab Hunt sotsiaalmeedia vahendusel teada, et temast endast on saamas vallaline, kes hakkab uues saates «Vallaline kaunitar» armastust otsima. Eks see ole ka tõenäoliselt põhjus, miks ta «Armastuse maleva» saatejuhi ameti maha pani.

«Mulle on seda saadet pakutud neli aastat. Ma ei olnud enne valmis. Ma ei olnud valmis oma südant kellelegi avama. Ma tahtsin teha teisi asju. Ja ega ma ei leidnud ka kedagi, kellega ma päriselt sobiksin. Seda inimest, kellega ma saan lõputult naerda, lõbutseda, kõigest koos üle saada,» kirjutab ta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles