NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädalat juhivad ürgsed kutsed: kuula rohkem oma keha ja selle vajadusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 20.–16. juuni 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Oleme jõudnud kuutsüklis viimasesse veerandisse, mil toimub energia lülitumine väljastpoolt sissepoole ning sellega kaasnev teatav sisemine kriis. Tihtipeale tuntakse sel ajal, et nüüd on justkui see viimane hetk mingi asi ära teha. Tajutakse, et mingi tsükkel hakkab lõppema ja aega jääb vähemaks. Samas füüsiline energia tasapisi väheneb ning nädala viimased päevad oleks hea kindlasti rohkem puhata. Energeetilises plaanis on see viimaste lihvide, lükete, aga ka kokkuvõtete tegemise aeg - järgmine nädal toimub taas kuu loomine.

Nädal on huvitav ka transiitide poolest - teisi mõjutusi on vähe ning kõige domineerivam on Lilithi kvadraat Jupiteriga, mis ei ole kõige igapäevasem seis.

Planetaarsed seisud nädalapäevadel

Esmaspäeval-teisipäeval on tunda Veenuse trigoon Pluutoga, mis annab naudingutele ja ilumeelele sügavust ning lähendab suhteid. See on ka väga kirglik aspekt, kuid mitte kirg, mis põleks kõrge leegiga läbi, vaid pigem sügavalt hõõguv ja kauakestev. Igasugune kunstilooming saab selle mõju all paeluva ja salapäraselt veetleva varjundi juurde. 

Ent teisipäevast reedeni annab taustal endast märku Must Kuu Lilithi kvadraat Jupiteriga, mis võib tekitada inimese seas teatava moraalse lõhestatuse. Korraga tahab väljenduda vaba ja metsik pool ning samas ka see, mis peetakse õigeks ja heaks - aga millegipärast on need kaks poolt praegu vastuolus. Siin on oht kalduda äärmustesse. Mõnel võib tekkida sisemine kahtlus, et kas ta on ikka hea inimene. Kes ei analüüsi ennast, võib hakata kahtlema oma lähedastes.

Tekib sügav tung keskenduda mingile oma primaarsele vajadusele, ent tuleb ka julgus, et selle nimel tegutseda. Üleüldse on neil päevil rohkem soovi ja julgust väljendada (ka rahuldada) oma sügavaid soove ja vajadusi. Mõned võivad tajuda seda ürgset energiat kui tugevamat intuitiivsust - see tuleb esile läbi nii heledate kui tumedate varjundite. 

Kõige reaktiivsem võib olla kolmapäevaõhtu, mil Kuu jõuab ühendusse Marsiga Jääras. 22. juuni õhtu kella 22 paiku on seetõttu suurem oht kuritegevuseks ja konfliktideks.

Pühapäeval jõuab Kuu ühendusse Veenusega, mis Veenuse kalendri järgi on sakraaltšakra puhastamise aeg. See tähendab, et nädalalõpul võivad tulla üles teemad (eriti naistel), mis on seotud blokeeringutega oma naiseliku loova väe, seksuaalsuse ja naudingute kogemises. On sakraalkeskuse nn paljaks koorimise aeg - kõik ebavajalik saab lahkuda. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 06:10 - 06:37

Neljapäeval 11:02 - 14:58

Laupäeval 22:02 - reedel 02:14

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles