ARMAS KLÕPS Taani tennisetäht ja tema abikaasa saavad teise lapse

Elu24
Copy
Caroline Wozniacki ja David Lee
Caroline Wozniacki ja David Lee Foto: Evan Agostini, Scanpix

Endine naiste tennise maailma esinumber Caroline Wozniacki ja tema abikaasa, endine NBA-staar David Lee andsid sotsiaalmeedias teada, et ootavad perre teist last.

Caroline'ile (31) ja Davidile (39) sündis 11. juunil 2021 tütar, kellele pandi nimeks Olivia.

19. juunil postitas Caroline oma Instagrami kontole pildi ja andis teada, et nad on valmis teiseks ringiks. Lisaks imeilusale tüdrukutirtsule, kes armsalt ema süles kaamerasse vaatab, hoiab paar käes ultrahelipilti, teatades sellega, et nende perre on oodata lisa.  

Mõned päevad tagasi tähistas kaunis paar oma kolmandat pulma-aastapäeva. «Kolm aastat abielus oma parima sõbraga,» ütleb Caroline tähtsa päeva puhul postitatud pildi juures.   

Caroline Wozniacki on Taani tennisist, rahvuselt poolatar. Wozniacki tõusis maailma esireketiks 11. oktoobril 2010 ja ta oli seda kuni 29. jaanuarini 2012, välja arvatud üks nädal 2011. aasta veebruaris, mil maailma esireketiks oli Clijsters. Uuesti tõusis Wozniacki maailma esireketiks täpselt kuueaastase vaheaja järel 29. jaanuaril 2018 Austraalia lahtiste meistrivõistluste võidu järel. Sportlasekarjääri lõpetas tennisist 2020. aastal. 

David Lee on Ameerika endine professionaalne korvpallur. Ta mängis Florida Gatorsis kolledži korvpalli, enne kui 2005. aasta NBA draft'is vormistas New York Knicks üldarvestuses 30. koha. Ta oli kahekordne NBA tähtede staar ja valiti 2013. aastal kõigi NBA kolmandasse meeskonda.

Allikas: Vikipeedia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles