VIDEO ⟩ Terviserike või kohmakus? President Biden kukkus pärast sõitu rattaga pikali (1)

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
President Biden kukkus rattaga
President Biden kukkus rattaga Foto: Kuvatõmmis Twitterist

USA president Joe Biden otsustas Delaware'i osariigis asuva rannakodu lähedal ratta selga hüpata ja ühe mõnusa sõidu teha. Sõit lõppes aga sellega, et president kukkus koos rattaga pikali.

Ameerika poliitkolumnist Benny Johnson kuulutas Twitteris suure suuga, et president Joe Biden kukkus rattaga sõites kokku. Johnson väitis kindlalt, et presidendi tervisega pole kõik korras.

Biden kukkus, kui oli koos presidendiproua Jill Bideniga rattasõitu lõpetamas. President kaldus grupist kõrvale ja sõitis rattaga lähedale kogunenud rahvahulga juurde. Ta jäi seisma ja paistis, et tema jalg jäi pedaalile, kui ta üritas rattalt maha tulla. Seepärast kaotas ta tasakaalu ja kukkus.

Rahvas plaksutas, kui novembris 80-aastaseks saav president taas jalule tõusis. Seejärel vestles Biden rahvahulgaga mitu minutit. CNN-i teatel ei saanud president kukkudes viga. 

«Nagu president ütles, jäi tal jalg rattalt maha tulles pedaalile kinni ja temaga on kõik korras. Arstiabi pole vaja. President ootab, et saaks ülejäänud päeva perega veeta,» ütles kohapeal olnud ametnik.

Vaata kukkumist videost!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles