Merylin Nau kupeldamisskandaali kiskunud Carol: tahtsin nalja teha, aga asi läks käest ära

Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Chris Martin.

«Mina ei kupelda kedagi.» Skandaali sattunud Merylin Nau ütleb, et pakkus kaks aastat tagasi Caroli-nimelisele tüdrukule võimalust välja minna, olla seltskonnas ja saada selle eest umbes nelisada eurot. Ta ei mõista, miks tüdruk nüüd selle teemaga ajakirjandusse läks. «Ma tahtsin ajakirjandusele nalja teha, aga asi läks käest ära,» ütleb Carol, kellele Nau seda võimalust väidetavalt pakkus.

Reedel kirjutas Õhtuleht suurest skandaalist, kuidas väidetavalt pakkus Merylin Nau tuttavale tütarlapsele, et too mehega raha eest välja läheks.

Nau oleks enda sõnul artiklit avades justkui panniga vastu nägu saanud ning ütleb Elu24-le, et juttu on väänatud nii, nagu tegeleks ta kupeldamisega, ehkki tegelikult on see levinud turundusstrateegia mitmes lääneriigis. «USA-s ja Londonis igal pool kui tüdrukud käivad pidutsemas ja klubide ning restoranide omanikud või promootorid maksavad tüdrukutele kas rahaliselt või siis jookide näol, et nad kohale tuleks. See on lihtsalt selline turundusstrateegia. Ma pakkusin talle sarnast asja. Aga ta oli kõik selle jutu Õhtulehes moonutanud,» on ta pettunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles