KLÕPS ⟩ Tiktokkerist diplomaadiks: Desiree Mumm lõpetas unistuste eriala

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Desiree Mumm
Desiree Mumm Foto: Foto: Erakogu

Tuntud TikTokker ja sisulooja Desiree Mumm rõõmustas eile millegi eriti uhke üle, nimelt lõpetas ta Tallinna Ülikooli riigiteaduste bakalaureuseõppe. Elu24 uuris, mis on Desiree edasised plaanid ning kui palju raha kulutas ta lõpetamisele.

«Plaan bakasse minna oli mul juba ammu, seda teadsin juba põhikoolis, et kindlasti tahan ülikooli minna,» tunnistab Desiree Elu24-le. Eriala valik ei tulnud sisulooja jaoks raskelt, sest ta teadis juba keskkooli algusest, et teda paelub maailmas toimuv ning ta unistus on saada diplomaadiks.

Peale sisuloojaameti on Desiree tegutsenud neli aastat jumestajana, mis andis võimaluse tähtsal päeval endale jumestus ise teha. Lõpetamisel oli tal seljas punane maani kleit, mis on pärit Karini butiigist. Desireel on olnud butiigiga pikk ja meeldiv koostöö tänu TV3 Plays ilmuvale saatele «Desiree blogi».

«Mõtted edasiste õpingute osas mõlguvad juba ka peas, ehk peagi saan rohkem jagada,» tunnistab ta. Jääme põnevusega ootama ning soovime kogu toimetusega tuult tiibadesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles