GALERII JA VIDEO Värskelt avatud esteetikakliinik pakub ainsana Baltikumis uudset 3D-kehaanalüüsi

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Tallinna kesklinnas Viru keskuse viimasel korrusel avati 16. juulil Confido esimene esteetika- ja kiirkliinik. Pidulikul avamisel tutvustati ka uudset 3D-kaamerat, mis on teadaolevalt Baltikumis ainus. Elu24 käis avaüritusel kohal ja uuris, mida see 3D-kaamera abil tehtud näo- ja kehaanalüüs täpselt tähendab.

Eesti meditsiinikontsern Confido avas Tallinnas Viru keskuse neljandal korrusel oma esimese esteetikakliiniku.

Seal pakutakse rohkelt erinevaid teenuseid, näiteks noorendavaid näohooldusi, happekooriminist, LED-valgusteraapiat, ilusüste, laserepilatsiooni, tätoveeringute eemaldamist ja palju muud.

Kõige silmapaistvama teenuse jaoks värskes esteetikakliinikus kasutatakse aga uudset hübriidkaamerat, mis võimaldab teha kogu kehast või konkreetsest piirkonnast 3D-ülesvõtteid. Confido on ainus, kes Baltikumis sellist teenust pakub.

Kliinikus vastutab esteetilise meditsiini eest doktor Janno Atna, kes selgitas, mida see 3D-kaamera täpselt teeb. Vaata lähemalt videost.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles