Võsa Pets suvitab, Katrin Lust reisib beebiga: Kanal 2 suveprogramm toob vaatajateni ohtralt seiklusi

Elu24
Copy
Kanal 2 suveprogrammis on mitmeid reisisaateid. Näiteks läheb beebiga reisima saatejuht Katrin Lust.
Kanal 2 suveprogrammis on mitmeid reisisaateid. Näiteks läheb beebiga reisima saatejuht Katrin Lust. Foto: Erakogu

Kuigi suvel veedetakse toas vähem aega kui õues, ei tähenda see, et televaataja meelelahutusest täiesti ilma jäetakse. Kanal 2 suvine telekava toob vaatajateni kõiksugu toredaid seiklusi ja isiksusi, nende seas nii vanad lemmikud kui ka uued üllatajad.

Kanal 2 värvilisest suvekavast leiab uusi seiklusi kodumaalt ja piiri tagant, põnevaid isiksusi ja igati mitmekülgset meelelahutust argipäevadesse ja nädalalõppudesse.

Nagu juba tavaks on saanud, toob «Suvereporter» olulisemad uudised ja mahlakamad palad televaatajateni erinevast paigust, nii maalt kui merelt, festivalidelt ja üritustelt, aga ka meediamaja rõdult ning Fahle troopiliselt tänavagaleriilt.

Meeleolukas «Suvereporter» on Kanal 2 eetris iga päev kell 19.00.

«Suvereporteri» kaadritagune.
«Suvereporteri» kaadritagune. Foto: Kanal 2

Uute osadega jätkub televaatajate poolt soojalt vastu võetud meelelahutuslik ja hariv saatesari «Rikas Eesti», kus armastatud saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool jätkavad uuel hooajal sõbrunemist inimestega, kes on kolinud siia väljastpoolt Euroopa Liitu.

Sõbralikus, seikluslikus, harivas ja humoorikas telesarjas tutvuvad saatejuhid 20 eri riigist siia kolinud inimestega, kellega võetakse ette üks põline «eesti asi!». Eesmärk on vaadata ning jälgida, kuidas siia kolinud inimesed eestlastele teada-tuntud keskkondades ja tegevustega hakkama saavad.

«Rikas Eesti 2» on eetris esmaspäeviti kell 20.00.

Saates «Võsavinkel suvitab» viib Peeter Võsa televaatajad ennenägematule Eesti ringreisile. Peamiselt võetakse ette Eesti saared, kuid võib juhtuda, et satutakse peale ka põnevatele tegelastele mandril. Saates räägitakse lugusid, millest paljudel eestlastel pole aimugi.

Peeter Võsa suvesaade «Võsavinkel suvitab» viib televaatajad ringreisile.
Peeter Võsa suvesaade «Võsavinkel suvitab» viib televaatajad ringreisile. Foto: Kanal 2

Saatesarja jooksul külastatakse ka Eestimaa väikesaari ning ühelt selliselt leitakse terve varandus. «See ootamatu leid, ehk ligi veerandkilone kullakamakas, tõmbas palju näinud võttemeeskonnalgi seest õõnsaks!» kommenteerib Võsa. Kuidas kuld leiti?

«Võsavinkel suvitab» toob põnevad lood vaatajateni teisipäeviti kell 20.00.

Elamusi otsib ja pakub ka «Elamusi täis Eesti» saatejuht Jaanus Koort, kes leiab Eestimaa pealt üles kõige kurioossemad kohad ja üllatavamad paigad, kuhu paljud oma jalaga veel astunud pole. Mida kõike Eestimaal vaadata ja külastada ning mille kõigega suvel tegeleda, seda näeb suvesaates «Elamusi täis Eesti» kolmapäeviti kell 20.00.

«Suve õhtu!» eesotsas armastatud «Õhtu!» saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga kolib suveks taas kord stuudiost õue ja teeb televaatajate rõõmuks ka mõned erilisemad saated, väisates Eestimaa erinevaid paiku.

«Suve õhtu» saatejuhid on armastatud Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.
«Suve õhtu» saatejuhid on armastatud Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Foto: Kanal 2

Sel suvel on erisaated mängulisemad ja liikuvamad ja neile saab kaasa elada alates 30. juunist neljapäeviti kell 20.00.

Värske ilme saanud meelelahutusaade «Suur komöödiaõhtu» on taas ekraanil! Rohkearvulise stuudiopubliku ees etenduv suur naljasõu koosneb vaimukatest sketšidest, lõbusatest libauudistest, pöörastest paroodiatest ja ootamatutest ülesannetest, mis panevad proovile osalejate improvisatsioonivõime.

«Suur komöödiaõhtu» tuleb taas!
«Suur komöödiaõhtu» tuleb taas! Foto: Kanal 2

Kaasa teevad Juss Haasma, Merle Palmiste, Tõnis Niinemets, Mirtel Pohla, Mart Müürisepp, Argo Aadli ja Kaisa Selde. Vägesid juhib Tiit Sukk.

«Suur komöödiaõhtu» on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kui kodumaa paiku avastame suve esimeses pooles, siis reisiseiklusi piiri taha jagub Kanal 2 suveprogrammi suve teises pooles. Näiteks seikleb Elu24 peatoimetaja ja «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust beebiga läbi Euroopa.

Reisihuvilistele tutvustab maailma eripaiku ka uus meeleolukas reisisaade «Kaugele siit» ja seda tuntud eesti inimeste silmade ning kogemuste kaudu. Läbi hooaja juhivad saadet Andres Dvinjaninov, Priit Loog, Jaan Tätte ja Tambet Tuisk, kes toovad televaatajani rännukohtade erilised küljed. Kanal 2 kutsub saatega maailma avastama alates augustist.

Lisaks kodumaistele saadetele toob Kanal 2 vaatajateni midagi välismaist. Suveõhtutel näidatakse ohtrate auhindadega pärjatud maailmas ülipopulaarset Netflixi (USA) sarja «Naistevangla: oranž on uus must».

Kaasahaarav musta huumoriga vürtsitatud draamasari viib naistevangla hallide seinte vahele, kus elu on aga kõike muud kui hall. Mineviku varjud saavad Piperi kätte, kui ta kümme aastat pärast narkootikumidega smugeldamist trellide taha pistetakse. Suurettevõtte kontoritöötaja must kostüüm tuleb vahetada oranžide vangiriiete vastu.

Karm reaalsus vanglaseinte vahelt jõuab televaatajani sarjas «Naistevangla: oranž on uus must» esmaspäevast neljapäevani kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles