POISS VÕI TÜDRUK? ⟩ Anni ja Tomi Rahula avalikustasid augustis sündiva lapse soo eriti huvitaval viisil

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Tomi, Rubi ja Anni Rahula 2019. aastal
Tomi, Rubi ja Anni Rahula 2019. aastal Foto: Madis Sinivee/Postimees

Anni ja Tomi Rahula teatasid aprillis ühismeedias, et perre on peagi oodata lisa. Nüüd avalikustati ka, kas paari esiklaps Rubi saab endale väikse venna või õe!

«Kuna me õhupallide, tordi ja confetti'ga mässajad ei ole ning tuli tuju midagi ikka teha… siis tegime nunnud pildid, aga tegime ka nalja,» kirjutab Anni Rahula Instagrami postituse pealkirjas. 

Naine sõnab, et elu kipub niigi tõsiseks ning seetõttu kasutasid nad peagi sündiva lapse soo avalikustamiseks parkimisjoont. «Nägime seda joont – kõige kummalisem lapse soo teatamine vast,» naerab ta. «Kumb lapsele kunagi rohkem võiks meeldida, nunnukas või kükk?! Vähemalt vanematel on koos lõbus!»

Nii teatavadki Rahulad, et Rubi saab endale pisikese venna.

Sotsiaalmeedia spetsialist ja jalgpallikohtunik Anni Rahula teatas aprillis Instagramis jagatud armsa klõpsuga, et nende pere saab peagi täiendust.

Elu24-le lisas Rahula, et uus ilmakodanik on tähtajaks saanud augusti. «Rasedus kulgeb kenasti ja hetkel on väga mõnus olla. Ma olen üks neist, kes alguses väsib tohutult ja ka enesetunne pole parim, aga selle üle liigselt kurtma ka ei hakkaks,» sõnas ta. «Oleme väga rõõmsad.»

2017. aastal 28. juunil sündis perre pärast pikka ootust tütar Rubi. Aastaid tagasi tunnistasid Anni ja Tomi Rahula saates «Hommik Anuga», et teekond pisitütre sünnini kestis üle viie aasta. «Need hetked on väga-väga rasked. Sul peab olema mingisugune toetus, mingi tugi, mingisugune võimalus jagada,» rääkis Anni.

2011. aastast koos olnud paar tegi oma liidu ametlikuks 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles