Uue singli avaldanud Ott Lepland: 10 aastat tagasi läksin alles vastu hommikut magama

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Laulja Ott Lepland.
Laulja Ott Lepland. Foto: Kanal 2

Laulja Ott Leplandil (35) ilmus sel nädalal hoogne ja heatujuline singel «Hommikud», millele valmis ka värvikas lüürikavideo. Lepland avaldas Elu24-le, et ise pole ta alati hommikuinimene olnud.

Oma uues singlis hommikutest laulev Ott Lepland on tänaseks ise pigem hommikuinimene. «Ärkan tavaliselt ikkagi suhteliselt vara, ikka hiljemalt kella 8 ajal,» ütleb ta kindlalt, kuid lisab, et aastaid tagasi oli veidi teisiti.

«Alati see nii pole muidugi olnud, kuna kümne aasta tagune periood oli selline, kus läksin ikka pigem vastu hommikut alles magama. Aga see on nüüd suures osas möödanik.»

Hommikuid alustab Lepland kuuma kohviga ja just nii soovitab ta seda teha ka teistel. «Heida korra pilk aknast välja ja tuju lähebki kohe paremaks,» täpsustab ta, kuidas üks hommik paremaks muuta. Muidugi soovitab laulja kuulata ka enda uut singlit «Hommikud».

Kusjuures just singli ilmumise hommik on Leplandi jaoks üks viimase aja parimaid. «Alati on endal suur elevus sees, kui uus singel tuleb ja saad seda ka kuulajatega viimaks jagada,» tõdes ta rõõmsalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles