T, 5.07.2022

Tapvad potid-pannid ehk millised kööginõud võivad meie tervisele halvasti mõjuda

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Tapvad potid-pannid ehk millised kööginõud võivad meie tervisele halvasti mõjuda
Facebook Messenger Twitter Whatsapp
Comments
Naine köögis. Pilt on illustreeriv.
Naine köögis. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljudel on enda lemmikpott või -pann, milles iga päev midagi maitsvat valmistada. Kuid osa potte ja panne, mida on ohtralt kasutatud, tuleks kiirelt prügikasti visata, sest need muudavad toidu mürgiks.

Ebakvaliteetsete kööginõude kasutamisel paneme oma keha ohtu. Seetõttu võib tekkida mürgistus, mis väljendub nõrkuses, iivelduses, nõrgenenud immuunsuses, ja külmetushaigused muutuvad sagedaseks.

Märksõnad
Tagasi üles