MIS JUHTUS? ⟩ Aasta seksikaim naine võttis Brigitte Susanne Hundilt saate juhtimise üle

Elu24
Copy
Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev» esimese hooaja osalejad ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt.
Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev» esimese hooaja osalejad ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt. Foto: Raul Mee

Möödunud aasta menukaima tõsielusaate «Armastuse malev» tõi esimesel hooajal televaatajateni Brigitte Susanne Hunt. Kuid teises hooajas Hunti saatejuhi rollis enam ei näe, sest tõsielusaadet hakkab juhtima hoopis Grete Paia. 

Kanal 2 tõsielusaade «Armastuse malev» tuleb teiseks hooajaks tagasi ning saates oasalejad ei ole ainsad uued näod, keda televaatajad kohtavad.

Teisel hooajal hakkab populaarset tõsielusaadet juhtima Saaremaalt pärit laulja Grete Paia, kes alles hiljuti aasta seksikaima naise tiitliga pärjati. Paia jagas rõõmustavat uudist oma Instagramis ja lisas, et uue hooaja võtted algavad juba juunis. 

Paia napsas oma esimese saatejuhi rolli Brigitte Susanne Hundi käest, kes samuti paar aastat tagasi aasta seksikaima naise tiitliga pärjati. Hunt avaldas ühismeedias, et tema arvates on Paia suurepärane valik ning vihjas, miks ta ise enam «Armastuse maleva» saatejuht ei ole.

Hunt kirjutas Instagrami-lugudes järgmiselt: «Aitäh Kanal 2 ja produktsioon mind mõistmast ja usaldamast. Teiega on koos alati nii tore.»

«Malev on suurepärane saade ja mul on nii kahju, et pidin sellest pullist tänavu loobuma,» kirjutas Hunt ja lisas, et Paia on absoluutselt parim asendus: «Professionaalne, seksikas ja tark naine. Edu kõikidele ja ärge unustage – tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles