«Jackassi» staar Bam Margera oli kaks päeva teadmata kadunud

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Bam Margera 2013. aastal.
Bam Margera 2013. aastal. Foto: imago images/PicturePerfect/Scanpix

«Jackassi» staar Bam Margera lasi jalga Florida võõrutusravikeskusest ja kuulutati esmaspäeval, 13. juunil teadmata kadunuks. Kaks päeva hiljem leiti mees üles.

«Jackassist» tuntuks saanud Bam Margera lasi jalga Florida võõrutusravikeskusest, kust ta ei tohtinud lahkuda, vahendab TMZ. Keskuse juhataja kuulutas Margera kadunuks esmaspäeval. Tema sõnul ei olnud Margera keskusega ja sealse teenindusega rahul. 

Margera ähvardas lahkuda ja ütles juhatajale, et ta läheb mõnda teise võõrutusravikeskusesse. Mees lahkus aga omavoliliselt, sest ta peab kohtu korraldusel võõrutusravil olema.

Töötajate sõnul ei tundunud, nagu Margera oleks endale või teistele ohtlik, ning nad käisid teda ka ise otsimas. Kuid tulutult.

15. juunil leidis politsei Margera võõrutusravikeskuse lähedal asuvast hotellist. Margera nõustus võõrutusravile naasma ja ei osutanud vastupanu.

Ameeriklane Brandon Cole Margera, keda tuntakse peamiselt Bam Margerana, on rulasõitja, kes kogus laiemat tuntust legendaarses trikimeeste tõsielusaates «Jackass». Margera on suur Tallinna fänn ja Eesti e-resident ning pani aastaid tagasi siin püsti ka äri.

Ajal, mil Margera kogus tõsielustaarina kuulsust, tekkisid tal probleemid alkoholi ning narkootikumidega. On teada, et ta oli nii «Jackassi» kaadri taga kui ka oma tõsielusaate «Viva la Bam» ajal tihti purjus.

Ta on aastate jooksul korduvalt võõrutusravil käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles