Robert Kitt poja rattaõnnetuse järel: palun kandke kiivrit, see on odavaim ravikindlustus

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Majandusekspert Robert Kitt
Majandusekspert Robert Kitt Foto: Erakogu

«Väike arvutus ja saate teada, et rulluiskudel kukkudes tabab pead samasugune obadus, kui 1 kg haamriga pähe lüües,» kirjutab majandusekspert ja tippjuht Robert Kitt ühismeedias.

Poja rattaõnnetus, mis just tänu kiivrile ei olnud traagilise lõpuga, pani majanduseksperdi Robert Kiti ühismeedias harrastussportlaste turvavarustuse teemal arutlema. «Me kumbki ei taha teada, mis oleks olnud, kui kiivrit ei oleks olnud. Õnnetused ei juhtu ainult politseisaates ja suvaliste inimestega. Väga kurb on vaadata ilma kiivrita rattureid ja rullitajaid,» tunnistab Kitt. 

«Väike arvutus ja saate teada, et rulluiskudel kukkudes tabab pead samasugune obadus, kui 1 kg haamriga pähe lüües. Kiiver ruulib!»

«Palun kandke kiivrit! See on odavaim ravikindlustus,» palub pangandustegelane inimesi.

Kitt on varemgi harrastussportlasi varitsevate ohtude kohta sõna võtnud. «Kahjuks ei ole harvad ka juhused, kus emmed on lastele uisud alla pannud, kuid kiivri unustanud. Sinuga ei juhtu? Rikub soengu? Vabandust, PERH-i intensiivis või vegetatiivses olekus ei huvita soeng mitte kedagi,» kirjutas Kitt 2020. aastal ERR-i arvamusportaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles