SUSISEB? ⟩ Endised kihlatud Brad Pitt ja Gwyneth Paltrow on pärast 25 aastat ikka veel teineteise armunud

Elu24
Copy
Gwyneth Paltrow ja Brad Pitt
Gwyneth Paltrow ja Brad Pitt Foto: AP/Scanpix

«Leidsin lõpuks selle Bradi, kellega ma pidin abielluma. See võttis mul lihtsalt 20 aastat aega,» sõnas Gwyneth Paltrow intervjuus.

Hollywoodi kuulsad ja ilusad näitlejad Brad Pitt ja Gwyneth Paltrow vaatavad tagasi oma nurjunud kihlusele ühises intervjuus. Tundub, et siiamaani on näitlejate vahel vaid armastus.

Pitt ja Paltrow olid paar aastatel 1995–1997, pärast seda, kui mängisid koos õudusfilmis «Seven». Nüüd, 25 aastat hiljem, sattusid nad taas kokku, kui naine intervjueeris Pitti oma ilu- ja elustiiliteemasid kajastava lehekülje GOOP tarbeks. Näitlejad naljatlesid oma lahkuminekust, kui Gwyneth uuris Pittilt tema suhte kohta tema tollase äia, enda isa Bruce'iga, vahendab TooFab.

«Kuna peagi on isadepäev, küsin ma sinult Bruce'i kohta. Ma ei unusta kunagi, kui me olime kihlatud ja ta tuli minu juurde pisarsilmil ja ütles: «Tead, ma ei saanud kunagi aru sellest ütlusest, et sa saad endale poja juurde. Mida see tähendab?»» meenutas naine oma lahkunud isa sõnu. «Mis mõju mu isa sulle avaldas? Miks sa teda armastasid, isegi kui me kahjuks ei abiellunud?» küsis Gwyneth Brad Pittilt.

«Oh, kõik toimib lõpuks, kas pole mitte nii?» vastas Pitt napisõnaliselt ning Paltrow hõikas vahele: «Jah, kõik toimib lõpuks õigesti. Ma leidsin lõpuks selle Bradi, kellega ma pidin abielluma. See võttis mul lihtsalt 20 aastat aega.»

Paltrow on teadagi abielus Ameerika telekirjaniku, -režissööri ja -produtsendi Brad Falchukiga. Paar abiellus 2018. aasta septembris.

«Tore on olla sinu sõber... ja ma armastan sind,» ütles Pitt. «On tõesti.. ma armastan sind väga,» vastas Paltrow.

Pitt meenutas seejärel Paltrow' lahkunud isa. «Tal oli mulle sügav mõju ja ta on keegi, kellele ma siiamaani mõtlen. See mees oli naljakas. Ta oli naljakas. Ja te olite koos niivõrd naljakad,» meenutab Pitt Paltrow' ja tolle isa omavahelist dünaamikat. 

Kui Paltrow on abielus ning tundub, et Pitti rohkema kui sõbrana tagasi ei igatse, siis võib-olla lahkus Pitt intervjuult küll mõttega, et sooviks vana armuga taas suhteid soojendada. Nimelt kirjutasime veebruaris, kuidas Pitt kaebas eksabikaasa Angelina Jolie kohtusse. Rikaste ja ilusate tülide põhjuseks on Lõuna-Prantsusmaal asuva veinimõisa müük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles