VIDEO ⟩ Mis viga? Fännid on Tom Hanksi tervise pärast tõsiselt mures

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tom Hanks Elvis Presley eluloofilmi esilinastusel Austraalias.
Tom Hanks Elvis Presley eluloofilmi esilinastusel Austraalias. Foto: EPA / Scanpix

Peagi linastuva Elvis Presley eluloofilmi ülemaailmsel reklaamturneel osalev Hollywoodi megastaar Tom Hanks näikse fännidele muret tekitavat, kuna ei suuda oma värisevat kätt ohjeldada, vahendab dailymail.co.uk.

4. juunil viibis 65-aastane Hollywoodi megastaar Tom Hanks peagi linastuva Elvis Presley eluloofilmi «Elvis» reklaamturneel Austraalias Gold Coasti linnas, kus esines küll humoorika sõnavõtuga, kuid videopildilt on näha tema värisevat paremat kätt.

«Maailmas pole paremat paika filmimiseks kui siin Gold Coastil,» ütles ta, mikrofon paremas käes ja vasak käsi taskus, visates nalja kuulsa alkoholipoodide keti Dan Murphy's üle, mida pole Hanksi sõnul üheski teises maailma paigas, kus ta on filmivõtetel osalenud.

Hanks püüdis käe värisemist kontrollida, asetades vasaku käe mikrofonile parema käe alla. Samuti üritas ta kätt vahetada.

Kuigi fännid kohapeal ei lasknud ennast värisevast käest häirida ja naersid laginal Hanksi naljade peale, on käe värisemine videopildis fännides suurt muret tekitanud.

Küsimused Hanksi tervislikust seisundist hakkasid aga levima juba mai lõpus toimunud Cannes'i filmifestivalil, kui märgati, et mees on kaalust alla võtnud. 

Säutsud käte värisemisest on oma koha sisse võtnud ka Twitteris, kus muuhulgas pakutakse välja, mis Hanksil viga võiks olla: «Tom Hanks on suurepärane näitleja ja aktivist. Tema paremat kätt nähti tugevalt värisemas. Mis võiks olla selle põhjus?» küsib üks, pakkudes välja mõned variandid: 1) liiga palju kohvi; 2) varajases staadiumis Parkinsoni tõbi; 3) tantstõbi ehk korea; 4) maksapuudulikkus. 

Samas arvab teine, et on äärmiselt ebaviisakas Hanksi tervise üle spekuleerida. «Tomil on armastav abikaasa ja toetav perekond ning küll nad teda puhkama sunnivad, olgu siis tegemist lihtsalt väsimuse või mis tahes muu probleemiga.»

Kiidetud roll

Pärast Austraalias toimunud esilinastust lendas Hanks tagasi USA-sse, kus filmi erilinastus toimus 11. juunil Gracelandis. Tom Hanks kehastab filmis «Elvis» fenomenaalse laulja mänedžeri Tom Parkerit, Elvis Presleyt ennast kehastab aga 30-aastane USA näitleja Austin Butler.

«Ainus põhjus, miks ma siin olen, on see, et see on õigesti tehtud,» kommenteeris Elvis Presley tütar Lisa Marie Presley, kiites režissöör Baz Luhrmanni ja Butleri tõlgendust oma isa loost. «Ma olin üsna väike, kuid ma mäletan siiani oma isa energiat. Ja Austin – ta tabas seda naelapea pihta!» 

Ta lisas, et Butleri roll selles filmis on kontrastiks varasematele katsetele Elvist ekraanil näidata. «Mis puudutab minu isa kujutavaid inimesi, siis on see olnud üks pettumus teise järel. Aga jumal õnnistagu neid! Olen kindel, et nad tahtsid vaid head!»

Iroonilisel kombel on Hanksi üks tuntumaid osatäitmisi olnud filmis «Reamees Ryani päästmine», kus ta kehastas teises maailmasõjas posttraumaatilise stressihäire all kannatavat kapten Millerit, kelle käed kohutavate läbielamiste tõttu värisesid. «Võimalik, et pead endale uue töövaldkonna leidma. Praegune ei paista enam sulle hästi istuvat,» kõlas linateoses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles