EMOTSIONAALNE VIDEO ⟩ USA tõsielustaar abiellus Soome hokimängijaga

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Sellistes tõsielusaadetes nagu «Poissmees» ja «Poismees paradiisis» armastust otsinud USA telenägu Haley Ferguson abiellus! 29-aastase tõsielustaari kaasa on Soome hokimängija Oula Palve (30).

Tõsielusaadetest armastust otsinud ameeriklanna Haley Ferguson sõudis abieluranda. Pulmad peeti Las Vegases 11. juunil ning Haley pruutneitsiks oli tema kaksikõde Emily, kes samuti «Poissmehe» tõsielusaates osales ja rahva lemmikuks tituleeriti, vahendab People.

«See on hetk, millest oleme unistanud väikesest peale,» nentis Emily. 

«Selleni jõudmiseks kulus miljon ideaalset hetke,» kirjeldas Haley oma pulmapäeva emotsionaalse videopostituse pealkirjas.

Haley hakkas oma tulevase abikaasa, Soome hokimängija Oulaga käima 2020. aasta jaanuaris, neli aastat pärast tõsielusaates osalemist. Haley kirjutas hokimängijale Instagramis peale seda, kui tema õde Emily seda teha soovitas. 

Kõigest kuus kuud pärast nende suhte algust vihjas Haley sotsiaalmeedias, et ta mõtleb juba ühistest lastest: «Ma tõesti loodan, et ta on mu tulevaste laste isa.»

Vähem kui poolteist aastat hiljem palus Oula Haley kätt. «Ma olen kihlatud oma unistuste mehega,» rõõmustas naine ühismeedias. «Aitäh, et minu valisid.»

Soomes sündinud ja üles kasvanud Oula alustas professionaalset hokikarjääri 2011. aastal, vahendab screenrant.com. Ta on mänginud nii Soome kui USA meeskondades. 2019. aastal mängis ta veidi Pittsburghi meeskonnas ja siis Texases, 2020. aastal sõlmis aga lepingu Rootsi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles