FOTO Peagi emaks saav Julia Beljajeva näitab kasvavat beebikõhtu

Elu24
Copy
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Sille Annuk

Sel suvel esiklapse ilmale toov vehklemise maailmameister Julia Beljajeva postitas sotsiaalmeediasse mõnusalt suvise pildi.

«See suvi on kindlasti eriline,» kirjutab viimase vindi peal beebiootel Julia piltide pealkirjaks. Fotodel õhkab naine rõõmust ja poseerib naerusuil sireliõite vahel. 

Vaata pilti SIIT.

«Siiani on kõik läinud väga hästi,» sõnas Julia aprilli lõpus Elu24-le. «Mul on hetkel väike puhkus spordist, aga jätkuvalt teen natukene trenni nii noortega kui ka ise,» märkis Julia ja selgitas, et treenib just selleks, et ta saaks spordi juurde võimalikult kiiresti tagasi tulla. «Taastus võiks ka kiire olla.»

Julia Beljajeva on abielus Ilja Kozõreviga ja pisibeebi on perre vägagi oodatud. «See oli meie kooskõlastatud otsus, kauaoodatud ja planeeritud laps. Siiani on kõik läinud väga hästi.»

Julia ja Ilja abiellusid 2017. aasta augustis. «Tutvusime ühiste sõprade kaudu kaheksa aastat tagasi. Sõrmus tuli absoluutse üllatusena. Läksime lihtsalt sõpradega restorani Hõlm õhtusöögile ja ühtäkki selline ettepanek. Olen väga õnnelik!» kommenteeris Julia 2016. aastal pärast kihlumise avalikustamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles