ARMAS KLÕPS Juba nii suureks sirgunud! Laulja Lauri Pihlapi tütar tähistab 21. sünnipäeva

Elu24
Copy
Lauri Pihlapi uue LP esitluskontsert lokaalis Kivi Paber Käärid. Vasakul Lauri Pihlapi 13-aastane tütar Sofia-Liisi
Lauri Pihlapi uue LP esitluskontsert lokaalis Kivi Paber Käärid. Vasakul Lauri Pihlapi 13-aastane tütar Sofia-Liisi Foto: Tiit Mõtus

Laulja Lauri Pihlap tähistas täna enda tütre 21. sünnipäeva ning jagas Instagramis sünnipäevalapsega tehtud toredat pilti.

Lauri Pihlapi tütar Sofia-Liis sai täna 21-aastaseks. Selle puhul jagas Lauri enda Instagramis tütrega tehtud pilte ja videoid. Ühel videol saab näha, kuidas Lauri tütrega sünnipäevatantsu teeb. «No vot... sellised siis,» kirjutab Lauri enda postituses, elutoas vahvalt jalga keerutades.

«Palju, palju õnne, kallis laps. Armastame,» kirjutab Pihlapi kallim Monika Unt enda postituses, kus saab näha teda ja Laurit Sofia-Liisiga poseerimas. «Pff, mis laps... 21 juba, huh,» lisab ta.

Lauri sai isaks juba 19-aastaselt. Elu24 kirjutas 2015. aasta artiklis, et Sofia-Liis oli küll nooremana harrastanud omaette klaverit toksida, kuid kui tuli aeg muusikakooli minna, põrutas tüdruk, et ei taha klaverit. Viiulit hoopis. «Äge agressiivsus,» kiitis Lauri toona. «Kui teeb, siis teeb. Ja mina olen seda väikest inimest niimoodi õppinud mõistma, et me ei vaidle. Vaidluse võidaks tõenäoliselt tema. Sellepärast ma ei julge isegi küsida, mis ta minu lugudest arvab. See oleks surmav ja purustav kriitika, mis sealt tuleks. Parem ma ei küsigi.»

Elu24 tuletas Laurile meelde aastatetagust pilti, mis sai tehtud tema albumi esitluskontserdil, kus ta toona 13-aastase tütrega lava jagas. «Tõepoolest, juba seitse aastat möödunud,» vastas Lauri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles