Harry Stylesi fänn kukkus kontserdil tribüünilt alla

Elu24
Copy
Harry Styles kinkis kolmele Ukraina sõjapõgenikule tõelise elamuse- tasuta õhtu Varssavis toimunud kontserdil.
Harry Styles kinkis kolmele Ukraina sõjapõgenikule tõelise elamuse- tasuta õhtu Varssavis toimunud kontserdil. Foto: Ian West

Harry Stylesi fänn kukkus Glasgow's Ibroxi staadionil kontserdi ajal kõrgelt tribüünilt alla ning maandus publiku sekka. Harry pole intsidendi teemal veel sõna võtnud.

Õnnetus juhtus, kui endine One Directioni staar andis laupäeval oma maailmaturnee osana Rangersi jalgpalliklubi kodustaadionil kontserti, vahendab skynews.

Harry Styles esitas parasjagu lisapala, kui kolmandalt korruselt kukkunud mees publiku sekka maandus. Väidetavalt kukkus ta teistele inimestele peale. Meditsiinitöötajad vaatasid mehe üle ja tundus, et tal ei olnud tõsiseid vigastusi.

Väljamüüdud kontsert oli esimene Rangers FC staadionil peaaegu 20 aasta jooksul ning seal oli umbes 50 000 fänni.

Šotimaa politsei teatas oma avalduses: «Laupäeval, 11. juunil 2022 kella 22.15 paiku õhtul teatati ametnikele, et mees kukkus Glasgow's Edmiston Drive'i territooriumil klubi tribüünilt alla. Kahtlaseid asjaolusid ei esinenud ja mehele asusid abi andma tervishoiutöötajad.»

Harry pidi 2020. aastal korraldama ülemaailmse turnee, kuid see lükati COVID-19 pandeemia tõttu edasi. Ümber ajastatud turnee algas septembris Las Vegases. Muusik esineb sel nädalal Manchesteris kahel korral, millele järgneb veel kaks kontserti Wembleyl ja kontsert Dublinis Aviva staadionil.

Laulja ei ole intsidendi kohta sõna võtnud, kuid jagas enda Instagramis tollest kontserdist lustakat pilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles