KLÕPS Merylin Nau ilutses kaaslasega Hollywoodi punasel vaibal

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Chris Martin @bychrismartin

Merylin Nau jagas Instagramis pilti, kus saab näha teda koos kaaslasega Hollywoodis punasel vaibal poseerimas. Elu24 võttis naisega ühendust, et uurida välja, mis üritusega on tegu ning kes on tema kaunis kaaslane.

Merylin rääkis Elu24-le, et sattus punasele vaibale heal eesmärgil. Nimelt on foto tehtud heategevusüritusel, mis toetab erinevaid organisatsioone, kes tegelevad laste, loomade ja sõjaväelastega. «See, kes üritust läbi viib, peab sinna annetusi viima. Mind kutsutakse sinna päris tihti võõrustajaks,» räägib Merylin. «Seal on ka teisi, veel tuntumaid naisi, nagu Kindly Myers ja Lindsey Pelas ja nii edasi,» lisab ta.

Tõsielustaar käis üritusel, mis kannab nime «Babes in Toyland» ehk «Beibed mängumaal». Iga-aastane punase vaibaga heategevusüritus toimus juba kuuendat korda. Ürituse loosungiks on «Toetage meie sõdureid!» ning selle eesmärk on koos maailma mõndade kaunimate naistega kogukonnale tagasi anda.

Merylin poseeris üritusel ilusa kaaslase kõrval, kelleks on eestlanna Triinu Akimseu. Triinu elab Ameerikas San Diegos ning tegeleb seal meigikunsti ja fotograafiaga. Naine on 2017. aastal saanud ka võistlustel Mrs. Worldwide International ja Mrs. World Estonia esikoha. Lisaks nendele saavutustele on Triinu Playboy Bunny.

Elu24 uuris, kuidas tõsielustaarile üritus meeldis. «Sitaks vinge oli!» kommenteerib Merylin.

Merylin räägib, et tema kaaslane Triinu oli üritusest hämmingus. «Triinu vaatas suurte silmadega kõike, kuna see totaalselt erines Eesti üritustest. Talle väga meeldis!» räägib ta heategevusüritusel käimise kogemusest.

«Kui Eestis on Kroonika pidu, siis siin on «Babes in Toyland Charity». Muide, mu kleit on nii lai, et VIP-lauas ajasin kaks kallist tekiilapudelit kummuli põrandale, kust alkohol välja jooksis,» kirjutab Merylin enda Instagrami kontole postitatud video juures, tänades ürituse tegijaid kutse ning sponsoreid ürituse toetamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles