VIDEO ⟩ «See oli väga hirmus ja traumeeriv!» Mis toimus Eesti noorte moebrändi Racer Worldwide avamispeol? (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Tallinna Kunstihoone
Tallinna Kunstihoone Foto: Erakogu

Eesti noorte moebränd Racer Worldwide kuulutas, et avab 11. juunil Vabaduse väljakul Tallinna Kunstihoone galeriis enda esimese poe. Avamisele kogunes korralikult rahvast, kes kõik soovisid uusimat kollektsioonieset soetada. Küll aga ei tahtnud kõik riiete eest maksta ning üritusel läks olukord käest ära. Sotsiaalmeedias levivas videos on näha, kuidas noorukid galerii sisustust lõhuvad ning riideid varastavad. Spekuleeritakse, et tegu oli häpeningiga, kuid Elu24 sai ühendust tunnistajaga, kes rääkis, mis brändi avamispeol tegelikult toimus ning kuidas juhtunu teda traumeeris.

Racer Worldwide on Eesti moebränd, mille asutas 2017. aastal 16-aastaste noorte sõprusgrupp. Bränd on viimaste aastatega kogunud laialdast tuntust ning tänaseks on kamp noori pea viie aastaga loonud maailma vallutava moebrändi.

Raceri tooted on nii kuum kaup, et peale iga uue kollektsiooni avaldamist on veebipoes tooted pidevalt läbi müüdud. Bränd on eriti populaarne nii Eesti noorte kui ka tuntud Eesti artistide seas. Näiteks Villemdrillem ja Clicherik & Mäx esindavad brändi pea igas muusikavideos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles